FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
u biti, dvije

Poznati boksač zagovornik sulude teorije zavjere o koronavirusu

Amir Khan je na Instagramu objavio niz videa u kojima preispituje pandemiju koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nemoguće da do vas nije došla jedna od najbizarnijih teorija zavjera o pojavi koronavirusa. U taj se vlak ubacio i Amir Khan, poznati britanski boksač koji prošle godine nije uspio slaviti u meču za titulu svjetskog prvaka u velteru kada ga je u Madison Square Gardenu pobijedio Terewnce Crawford.

Khan je šokirao britansku javnost serijom objava na Instagramu u kojima je otkrio kako ne vjeruje znanosti te kako misli da koronavirus Covid-19 nije nastao u Kini. Tvrdi kako je virus stvoren zbog testiranja 5G mreže, što je ovih dana jako popularna teorija među teoretičarima zavjera.

gol expired Bivši napadač Dinama otkrio kako mu je Elton John na koncertu umalo zagorčao život divider

Po njoj u cijeloj zavjeri sudjeluju sve vlade zemalja svijeta, znanstvenici, epidemiolozi i ne znamo tko sve ne. U Velikoj Britaniji je sve otišlo toliko daleko da je ministar zdravstva službeno morao reagirati te poručio kako se radi o ''opasnoj gluposti''.

''Nisam siguran da je to stiglo iz Kine. To je laž. Kažu da je to zbog konzumiranja šišmiša i zmija. Kakva je to glupost? Vi to vjerujete? Ja ne. Koronavirus ovo, koronavirus ono. Vjerojatno je već svima dosta svega kao i meni, Mislite li da to ima veze s 5G mrežom?'', upitao je Khan fanove na Instagtramu.

''To je napravio čovjek. Ubačeno je to s razlogom, da se testira 5G. A možda je i zbog kontrole populacije – da nas se riješe, naročito onih starijih'', tvrdi 33-godišnji Khan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider