FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"nominiran je za oscara"

UFC borca optužuju da je glumio ozljedu nakon prljavog udarca, reakcije pljušte: Pogledajte i procijenite

Mnogi smatraju da je glumom došao do pobjede. Uspoređuju ga i sa Sergijom Busquetsom.

Aljamain Sterling (Foto: GOL.hr)

Zasigurno najčudnija borba UFC-a 259 bila je ona za pojas u bantamu između Petra Jana i Aljamaina Sterlinga. Prvak iz Rusije izgubio je pojas nakon što je ilegalnim udarcem udario Sterlinga.

Bio je to prvi slučaj da je prvak izgubio pojas na takav način. Jan je zaradio diskvalifikaciju jer je udario Sterlinga nogom u glavu dok je bio jednim koljenom na podu. Jan se kasnije ispričao, dok je Sterling odbacio pojas rekavši da želi novu borbu.

Pravila su jasna - udarac nogom u glavu dok je protivnik na podu jednim koljenom nedozvoljen je. Sterling je ostao ležati, a sudac je označio kraj borbe nakon ulaska liječnika u oktogon. No, mnogi nakon borbe Sterlinga optužuju da je glumio.

Jan Blachowicz i Israel Adesanya UFC zvijezde i sudac prasnuli u smijeh nakon velikog meča: Poznate riječi koje su ih nasmijale divider

"Nominirani za Oscara ove godine su: Robert de Niro, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie i Aljamain Sterling", napisao je borac Darren Till.

"Oscar ide Fake Masteru (referenca na njegov nadimak Funk Master) za najboljeg glumca u borbi za naslov, a Petr Jan treba brzi tečaj pravila sporta u kojem je nekad bio prvak. Hej, Petr, i ti si varalica", napisao je TJ Dillashaw.

Mnogi se nakon borbe sprdaju s Sterlingom, a usporedili su ga i s Sergijom Busquetsom i poznatom scenom kada kroz ruke na licu s travnjaka gleda gdje je sudac. Pogledajte neke od brojnih reakcija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider