FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Rivas otvorio dušu

Alenu Babiću propala borba za titulu svjetskog prvaka? Njegov protivnik bio je žrtva prijevare

Ove jeseni Alen Babić trebao se boriti protiv Oscara Rivasa za pojas svjetskog prvaka u bridger kategoriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksač Alen Babić trebao se već ove jeseni boriti za naslov WBC prvaka u bridgerweight kategoriji protiv nositelja titule, Kolumbijca Oscara Rivasa, ali čini se da je sve propalo.

Meč se, prema najavi Eddieja Hearna, trebao održati u studenom, kao sunaslovni meč priredbe, koji bi trebao predvoditi Dillian Whyte, ali sada je sve pod velikim upitnikom.

U nedavnom intervju kolumbijski je boksač otkrio da je bio žrtva prijevare. Sklopio je suradnju sa promotorom Juanom Carlosom Morenom, koji mu je dogovorio meč protiv poljskog borca Lukasza Rozanskog, i to 13. kolovoza u Caliju, ali sve je ubrzo propalo.

Beograd Brutalno pretukao kćer na treningu u Beogradu pa šokirao policiju: "To je tradicija u Kini" divider

Meč je trebao biti u sklopu koncerta Jennifer Lopez, no kako je poznata pjevačica koncert otkazala, propala je cijela priredba.

"Moreno nije uplatio depozit WBC-u, bilo je to mjesec dana prije borbe. On je prevarant i manipulator", kazao je Rivasov promotor Yvon Michel pa dodao kako im nije nadoknadio ni troškove od desetak tisuća dolara.

Sve je potvrdio i kolumbijski borac:

"Odmah sam osjetio da nešto nije u redu. Odsjeli smo u jeftinom hotelu, nisu nam osigurali prijevoz, sve je bilo čudno."

Kanadski Le Journal de Montreal javlja pak da bi Rivas trebao sljedeće godine, 25. veljače boksati protiv Rozanskog u Poljskoj, što pak znači da će Babić još neko vrijeme pričekati na borbu za naslov svjetskog prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider