Tenis
SPORTOVI
Tenis
Svi su zgroženi

Brutalno pretukao kćer na treningu u Beogradu pa šokirao policiju: "To je tradicija u Kini"

Kineski državljanin pretukao je kćer tenisačicu na teniskim terenima u Beogradu.

Beograd (Foto: Screenshot/Platforma X)

Snimka brutalnog nasilja na teniskim terenima u Beogradu, koja je sve zgrozila, dobila je svoj nastavak. Tamošnja policija ekspresno je reagirala i privela kineskog državljanina, koji je osumnjičen da je pretukao 14-godišnju kćer.

Izrečen mu je pritvor u trajanju od 30 dana, a Kinez je svojom obranom šokirao javnost. Pred tužiteljstvom u Beogradu pravdao je nasilje nad svojom kćerkom riječima da je to dozvoljeno u Kini.

Na sudu je priznao da je pretukao kćer, jer nije htjela nastaviti s treningom. Tvrdi da nije imao namjeru povrijediti ju, ali da tradicija u Kini nalaže da se mora poštivati hijerarhija. Zbog toga smatra da je ispravno postupio, jer je to u njegovoj zemlji dopušteno, prenosi srpski Telegraf.

Igor Tudor Bizarno ispadanje: Ljutiti igrači nisu znali koliki im rezultat treba, Tudor se pravdao pred medijima divider

Za to djelo prijeti mu kazna od dvije do deset godina zatvora. Nakon nemilog događaja oglasio se i Teniski savez Srbije, koji je oštro osudio ponašanje kineskog državljanina:

"Teniski savez Srbije zahvaljuje MUP-u Republike Srbije na brzom i efikasnom postupanju vezanom za nemili događaj koji se dogodio na teniskim terenima u Beogradu.

Uz pokrenuti postupak od strane tužiteljstva, Teniski savez Srbije također će pokrenuti disciplinski postupak protiv kineskog državljanina", stoji u priopćenju.

Već je imao problema s nasiljem

Također, isplivala je informacija da ovo nije prvi takav incident kineskog trenera.

Jedan je izazvao u akademiji poznatog srpskog tenisača Janka Tipsarevića, a prema informacijama iz srpskih medija napao je i udario jednog trenera, zbog čega mu je zabranjen dolazak.

Kineska obitelj morala je potražiti novi klub, ali i terene na kojima će trenirati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider