FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PRIPREME ODRAĐUJE U ZAGREBU

Alen Babić: "Uvjerio sam se da smo mi Hrvati najjači, titulu ću uzeti pod našim uvjetima i našom zastavom"

Alen Babić namjerava svake svoje naredne pripreme odrađivati u Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još su dva tjedna preostala do najvećeg dosadašnjeg profesionalnog meča Alena Babića. Na velikoj priredbi u londonskoj O2 Areni borit će se protiv Adama Balskog WBC Silver pojas bridger kategorije. Pojas koji bi mu osigurao status prvog izazivača.

Babić je kao boksač prošao razne kampove i susreo se s raznim uvjetima, a ovog puta se u potpunosti priprema u Hrvatskoj, u svom klubu BK Leonardo. I time se ponosi te vjeruje kako je to najbolja odluka koju je mogao donijeti. To je otkrio statusom na Facebooku, dodavši nešto o budućim planovima po pitanju priprema.

gol expired Alen Babić podržao Filipa Hrgovića nakon otkazivanja velike borbe divider

Ponosan što se priprema u Hrvatskoj

"Jako sam ponosan što se za najveći meč u karijeri spremam u svom klubu i najljepšoj državi na svijetu. Ovu ideju imam još od amaterskih dana, ali uvijek nas nekako uvjeravaju da je negdje drugdje bolje. Sad, nakon što sam prošao te 'najbolje kampove' i sve postojeće metode treninga, nakon ovog kampa koji još traje, ali već je jasno da je superioran svim dosadašnjim, sad sam siguran u sve što sam nekad zamišljao! Najjači smo!", napisao je Babić, otkrivši detalje o samim pripremama:

"Niti jedan kamp nije imao takve boksače, čak niti blizu. Vjerujte mi da bi se mnogi kampovi velikana mogli posramiti pred ovom ekipom; Milun, Milas,Čalić, Sep, Smakići, Veletić! Ponosan sam na svoje ljude i najavljujem da je ovo tek početak. Svaki profesionalni kamp će biti otvorenog tipa i mladi boksači će iz prve ruke imati priliku upoznati profesionalni boks."

Pojas namjerava uzeti pod svojim uvjetima

Naravno, nije moglo bez kratke najave meča protiv Balskog i onoga što bi nakon pobjede trebalo uslijediti.

"Nakon navedenih, uzeti WBC Silver pojas Poljaku ce biti šetnja u parku! A onda slijedi onaj pravi WBC pojas koji ćemo otimati Oscaru Rivasu. I to sve pod našim uvjetima i pod našom zastavom! Veliki smo", završio je svoj status.

Pokušava li Babić između redaka otkriti da bi se napad na titulu mogao dogoditi u Hrvatskoj? Eddie Hearn je već ranije spominjao kako u Hrvatskoj nikad nije radio priredbu, no da mu to zvuči kao dobra ideja. Savage u napadu na svjetsku titulu na domaćem terenu? To zvuči više nego sjajno!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider