FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ovako udara Savage

VIDEO Alen Babić u žestokoj akciji uoči spektakla u Londonu: ''Najbolji sam dosad''

Alen Babić bori se s Poljakom Adamom Balskim na boksačkom spektaklu u O2 Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu, 21. svibnja Alen Babić boksat će u londonskoj O2 Areni u borbi karijere. Protivnik će mu biti Poljak Adam Balski pet mjeseci nakon što je u Manchesteru pobijedio Davida Spilmonta.

Bit će to borba u novoj WBC-ovoj kategoriji bridger, koja je odmah ispod teške, a u kojoj bi Babić itekako imao što reći u samoj borbi za pojas. Ulog u meču s Poljakom je WBC Silver pojas koji bi mogao pobjedniku omogućiti nastup u meču za naslov.

gol expired Alen Babić: "Uvjerio sam se da smo mi Hrvati najjači, titulu ću uzeti pod našim uvjetima i našom zastavom" divider

''Kamp je gotov. Zadnje runde su odrađene i već mi nedostaju. Uživao sam u svakoj sekundi. Ne mogu dovoljno istaknuti koliko sam spreman, koliko sam dao sebe za ovu borbu. Nema isprika, najbolji sam dosad'', napisao je hrvatski boksač uz objavu žestokog sparinga.

''Najveći dio sparinga je pao na Marka Čalića i Dušana Veletića. Kao i uvijek, želim da navijači uživaju u svemu što radim pa evo posljednjih rundi priprema.'

Titulu u bridgerewightu drži sjajni Oscar Rivas, a naš Alen Babić nalazi se na trećem mjestu ljestvice izazivača. Pobjeda Babića protiv Balskog bila bi velika odskočna daska za meč s prvakom, ali nije sigurno da će automatski dobiti status izazivača.

Želimo Alenu puno sreće u borbi karijere!

Aleksandar Rakić Aleksandar Rakić nesretno izgubio od Blachowicza: Koljeno se samo ''urušilo'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider