FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zatomio ego

Alen Babić emotivnom objavom se posuo pepelom, hoće li ga Pijetraj vratiti u dvoranu?

Alen Babić emotivnom objavom na društvenim mrežama posuo se pepelom zbog svog odlaska iz dvorane Leonarda Pijetraja.

Leonard Pijetraj i Alen Babić (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL)

Hrvatski boksač Alen Babić još uvijek traži svoj stalni dom, svoju dvoranu gdje će pokušati ponovno hvatati priliku za napad na pojas u bridgerweight kategoriji. Podsjetimo, Babić je u travnju boksao za WBC-ovu titulu protiv Lukasa Rozanskog, ali nije se najbolje proveo.

Savage nije izdržao teret na njegovim ramenima, a sve se promijenilo otkad je napustio dvoranu Leonarda Pijetraja. Prvi put da mu Pijetraj nije bio u kutu, a baš u najvažnijoj borbi karijere je došlo do blokade.

Navijači Srbije Ogorčeni Srbi rigaju vatru na UEFA-u: ''Skandal! Hrvatima ste opet dali blagu kaznu'' divider

Danas je Babić povukao hvalevrijedan potez, na Facebooku je objavio emotivnu poruku svom bivšem treneru.


"Na ovoj slici sam bio na vrhu svijeta, par trenutaka nakon ove slike kreće kaos. Ispostavilo se da se sve otelo kontroli i da sam po ne znam koji put otišao u "crveno". Sve mogu sam, najjači sam, nitko mi ne treba i slični osjećaji su postali moja hrana, moja baterija - neiscrpna baterija, ili barem sam tako mislio. Ali... ona poznata "what comes up must come down" jel!? Moje dno se desilo u najgorem mogućem trenutku - u ringu pred borbu koja bi me lansirala u boksačku povijest pred očima cijele nacije. U najveću borbu života ušao sam s ljudima koji su iznevjerili moje puno povjerenje te su s osmijehom nestali iz mojeg života iste sekunde. Dok sam silazio iz ringa jedan čovjek mi je bio pred očima, moj mentor sa slike Leonard Pijetraj. Jbg. Zaje*o sam. Hoću se vratiti kući.", napisao je Babić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider