FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ŠAMPION S VELIKIM Š

Adesanya oduševio govorom nakon trijumfa: "Želim da svi osjetite ovakvu sreću, ali za to morate prvo biti na dnu!"

Samo najveći prvaci mogu se nakon tri poraza vratiti na način kao što se Israel Adesanya vratio pobjedom na UFC 287 priredbi.

Malo je onih koji bi nakon svega što su doživjeli u borbama protiv Alexa Pereire prihvatili još jednu. Ali, isto tako je malo onih koji su pravi šampioni, pravog šampionskog duha.

Israel Adesanya potvrdio se kao takav velikom pobjedom protiv Pereire u glavnoj borbi UFC 287 priredbe. I to ne bilo kakvom, nokautom vrlo sličnom onom kakav se njemu dogodio protiv istog borca.

Font vs. Yanez VIDEO Nikad ne otpisujte Roba Fonta: Iskusni UFC-ovac munjevitim aperkatom ugasio favorita divider

A onda je kao pravi prvak sve oduševio svojim pobjedničkim govorom, nakon što je vratio pojas prvaka u svoje vlasništvo.

"Želim da svi osjetite ovakvu sreću"

"Nadam se da će svatko od vas pred ekranima i u dvorani jednom u životu osjetiti ovakvu razinu sreće. Nadam se da ćete imati priliku osjetiti koliko sam ja sretan u ovom trenutku.

No, znate što? Nikad nećete osjetiti ovakvu razinu sreće ako po nešto u životu ne krenete. Ako vas ne bace na dno, ako seru po vama i govore svašta o vama te vam pokušavaju staviti nogu na vrat. Ako tada ostanete dolje, nikad nećete doći do rezultata. Pripremite svoj um i osjećajte sreću cijelim putem kako rastete. Barem jednom u životu, a ja sam blagoslovljen da mi se tako nešto već više puta ponavlja", rekao je Adesanya, uzevši mikrofon Joeu Rogana i prije nego ga je ovaj uspio išta pitati.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Zahvalio Pereiri na batinama

Svom velikom rivalu, koji ga je savladao dva puta u kickboxingu, a onda i prošle godine u UFC-u, također se zahvalio.

Holland vs. Ponzinibbio VIDEO Sjajan nokaut najaktivnijeg UFC borca: Lijevi kroše za instantno gašenje divider

"Alex je unatoč svemu veliki prvak. On je danas izgubio pojas, ali uvijek će ostati prvak. U njegovoj priči sam ja negativac, u toj priči sam ja loš tip, ali ovo danas je moja priča. Ovo je povijest. Lovac je postao lovina. Hvala što si me prebio. Batine su me učinile boljim borcem i boljim čovjekom", poručio je Pereiri.

Pitanje je hoćemo li gledati njihovu treću UFC borbu, budući da bi Pereira mogao preseliti u polutešku kategoriju. No, ako se dogodi, ovog puta će mentalna prednost biti kod The Last Stylebendera, jednog od najboljih prvaka u UFC povijesti.

Da je pravi prvak, danas je potvrdio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider