FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SPEKTAKULARNIJE OD SAME BORBE

VIDEO Adesanya nas počastio novim spektakularnim ulaskom, ovog puta po uzoru na najvećeg kečera svih vremena

Israel Adesanya više je svog "showmanshipa" pokazao prilikom dolaska do Octagona nego nastupom unutar njega.

U vrijeme kad je UFC puno toga ciljano stavio pod neku vrstu šablone, posebno ono što se događa izvan Octagona, uvijek je zanimljivo vidjeti nešto unikatno ili barem različito od ostatka. 

Na UFC 276 priredbi Israel Adesanya napravio je nešto tako. Nakon impresivnog plesnog ulaska na UFC 243 borbu protiv Roberta Whittakera, kad je postao prvak, sad je napravio nešto u sličnom stilu, ali drugačije atmosfere.

The Undertaker je vjerojatno ponosan

Israel je ovog puta odlučio odraditi ulazak po uzoru na The Undertakera, po većini pratitelja profesionalnog hrvanja najvećeg kečera u povijesti. Zapravo, kreirao je nešto kao kombinaciju najpoznatijih ulazaka tog kečera, uz njegovu standardnu glazbu.

Adesanya - Cannonier VIDEO Adesanya uspješno obranio pojas u srednjoj kategoriji i peti put, novi izazivač iskočio strašnim nokautom divider

Adesanya nije jedini UFC borac koji je svoj ulazak odradio na neku kečersku temu, budući da je i Colby Covington već neko vrijeme do Octagona dolazi uz temu Kurta Anglea. No, ovo je ipak jedan potpuno drugačiji efekt.

Pogledajte kako je to izgledalo, a ispod teksta možete vidjeti i dva ulaska The Undertakera koji su poslužili kao inspiracija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider