FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
senzacija u glavnoj borbi večeri

Brutalnim "tomahawk laktom" nokautirao suparnika, uslijedila čudesna reakcija suca

Nestvarni i rijetko viđen način nokauta vidjeli smo u ONE promociji ove subote.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na MMA eventu ONE Championship'sa pod nazivom "Fists of Fury 2" vidjeli smo jedan od onih nokauta o kojima se priča. Mark Fairtex Abelardo autor je nokauta koji bi mogao biti kandidat za najboljeg u 2021. godini.

On je u okršaju protiv Emilia Urrutie ispalio tvz. "tomahawk lakat" i tim udarcem dovršio svog suparnika. Tek se u ponovljenoj snimci jasnije vidi koliko je taj udarac bio brutalan i razoran.

UFC 259 Jan Blachowicz nanio Israelu Adesanyi prvi poraz u karijeri: Poljak je još jednom šokirao svijet i spriječio novo ispisivanje povijesti divider

Iako je njegov suparnik krenuo bespomoćno padati, Abelardo je nasrnuo na njega sa željom da ga dokrajči, no tu se našao sudac. Njegovo uletavanje između Abelardovog udarca i Urrutijinog tijela zaslušuje svaku pohvalu.

Spomenimo i da je na istom eventu senzacionalno poražen Amir Aliakbari, suparnik kojeg je Mirko Filipović savladao u finalu Rizinovog turnira prije četiri i pol godine. Njega je u glavnoj borbi večeri, već u prvoj rundi, nokautom savladao Korejac Kang Ji Won.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider