Košarka
SPORTOVI
Košarka
Zaradio neugodan udarac

VIDEO Zvijezda Lakersa u kolicima napustila parket: Legende mu se izrugivale u prijenosu uživo?

Anthony Davis zaradio je neugodan udarac u glavu na utakmici Lakersa i Warriosa.

Shaquille O'Neal (Foto: Twitter/Screenshot)

Los Angeles Lakersi nisu uspjeli osigurati plasman u finale NBA lige na Zapadu. U petom susretu doigravanja slavili su košarkaši Golden Statea sa 121:106 i tako ostali na životu.

Lakersi sada vode s 3:2 u seriji, ali u ključnoj utakmici za finale vjerojatno neće imati na raspolaganju Anthonyja Davisa, koji je zaradio neugodan udarac u duelu s Kevinom Looneyjem.

Dobio je udarac laktom u glavu, zbog čega se više nije vraćao u igru. Budući da se sumnjalo na potres mozga, Davisa su posjeli u invalidska kolica i odveli u svlačionicu, gdje su ga čekali liječnici.

Luka Dončić Dončić jednom fotografijom razbjesnio navijače Partizana: "Što je s tobom? Sram te bilo" divider

Njegov izostanak mogao bi biti ozbiljan udarac za Lakerse, a cijela situacija zabavila je NBA legende, Shaqa i Charlesa Barkleyja, koji su umirali od smijeha u prijenosu uživo.

Kada je novinar Ernie Johnson otkrio da su Davisa dovezli u invalidskim kolicima u svlačionicu, Shaq i Barkley su prasnuli u smijeh. Oni su već neko vrijeme poprilično kritični na račun njegove izdržljivosti, a zbog posljednje ozljede za Davisa su zaključili da je "od papira"...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider