Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šiši se nada naslovu

VIDEO Dario Šarić za Dnevnik Nove TV o novom izazovu u NBA ligi

Dario Šarić za Dnevnik Nove TV je potvrdio da je novi igrač Golden State Warriorsa.

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, Šibenčanin Dario Šarić došao je danas u Zadar podržati zakladu Marina Čilića na humanitarnoj akciji Gem Set Hrvatska.

Šiši je izdvojio koju minutu vremena za našeg Ivana Forjana kojemu je potvrdio da je napokon zdrav i spreman za novu NBA sezonu.

''Gotova je priča, dogovorio sam se s Warriorsima. Bilo je malo čekanja i odgađanja da vidimo hoće li biti išta drugo malo konkretnije, bile su neke stvari, ali ipak sam se odlučio da je najbolja opcija Golden State'', kazao je 29-godišnji krilni centar.

Anđelo Kvesić VIDEO Pogledajte kako se hrvatski karataš snašao u tenisu: Mučio ga servis pa sve nasmijao do suza divider

Osovina Curry-Thompson-Green ipak je sve starija, došao je i Chris Paul, što kažeš na roster, imate li šanse osvojiti titulu?

''Ekipa je stvarno dobra, ova momčad je osvojila već četiri naslova prvaka. Nisu u ranim 20-ima, ali takvo iskustvo kao oni ima stvarno rijetko koja ekipa. Mogla bi stvarno biti dobra priča s Chrisom Paulom. Mogli bi doći daleko u playoffu, a tada se ovisi o jednoj utakmici, o jednoj lopti, može otići na bilo čiju stranu, ali nadam se da Golden State može osvojiti titulu i ove godine'', zaključio je Šarić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider