Košarka
SPORTOVI
Košarka
Izgleda sve bolje

Jokićev Denver čeka težak zadatak: Miami sprema veliko pojačanje za drugu utakmicu

Tyler Herro mogao bi se vratiti u sastav Miami Heata za drugu utakmicu velikog NBA finala.

Nikola Jokić (Foto: Afp)

Denver Nuggets su u prvoj utakmici NBA finalu na svom terenu nadigrali Miami Heat 104:93.

Do prve pobjede u seriji predvodio ih je Nikola Jokić koji je utakmicu završio s novim triple-double učinkom, u slavlje je ugradio 27 poena, 10 skokova i 14 asistencija.

Luka Modrić i Marcos Asensio Real nakon devet godina napušta jedan od rijetkih njihovih igrača, oprostio se prekrasnim videom divider

Druga utakmica serije igra se u noći s nedjelje na ponedjeljak prema hrvatskom vremenu, a Miami Heat priprema iznenađenje koji bi potencijalno moglo okrenuti seriju u njihovu korist.

Katastrofalno je krenuo play-off za Miami, već u drugoj četvrtini utakmice prve utakmice protiv Bucksa Tyler Herro je napustio igru zbog ozljede desne ruke. Američki razigravač operiran je 21. travnja, a najave su bile da bi se mogao vratiti do kraja play-offa ako se Miami plasira u finale.

Spoelstra jedva čeka njegov povratak

Ekipa s Floride uspjela se plasirati u veliko finale s osme pozicije, to je tek drugi put u povijesti da je momčad koja je jedva uhvatila razigravanje ušla u finale. Ewingovi Knicksi su uspjeli 1999. godine, ali izgubili su u finalu protiv San Antonio Sprusa 4:1.

Navijači Royal Antwerpa Ludilo u jakoj europskoj ligi: Prije posljednjeg kola tri "mala" kluba imaju šanse postati prvakom divider

23-godišnji Herro izgleda sve bolje, a moguć je povratak već u drugoj utakmici u Denveru. Trener Heata Erik Spoelstra nije najavio povratak svog pulena na teren, ali Herro se pojavio na zagrijavanju prije prve utakmice i zagolicao maštu navijačima.

Herro je u regularnom dijelu sezone bio treći najbolji strijelac momčadi s 20 poena u prosjeku uz četiri asistencije i nešto više od pet skokova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider