Košarka
SPORTOVI
Košarka
neriješene razmirice

SAD bruji o sukobu NBA zvijezda: ''Zakačili'' se u finalu pa se potukli u noćnom klubu

Nije tajna da se ovi igrači baš i ne vole, a nakon sukoba u finalu bilo je poziva i na ulični obračun.

Svađa Draymonda Greena i Tristana Thompsona (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Američki mediji bruje o fizičkom sukobu koji se dogodio između Draymonda Greena iz Golden State Warriorsa i Tristana Thompsona iz Cleveland Cavaliersa.

Nije novost da se ta dva igrača baš i ne vole. Green i Thompson sukobili su se tijekom ovogodišnjeg NBA finala, a zaraćene strane morali su razdvajati suigrači.

Poznati trash-talker Green nakon toga je čak javno poručio Thompsonu da ne želi riskirati kaznu tučnjavom u dvorani ili oko nje, ali da ga može pronaći tijekom ljeta kako bi razmirice razriješili na ulici.

Thompson mu je ispunio želju na privatnoj zabavi u jednom noćnom klubu u Los Angelesu na kojoj je bilo mnogo NBA igrača. Green je navodno prišao Thompsonu želeći se ispričati zbog svog ponašanja u finalu, ali Thompson je odgovorio udarcem šakom u glavu.

Na zabavi je snimanje bilo zabranjeno pa nema snimki sukoba, a izvještaji iz raznih američkih medija variraju. Neki pišu kako je Thompson pogodio Greena kombinacijom dvaju udaraca, dok drugi pišu kako je to više bilo guranje nego udarac. Sukob su navodno prekinuli LeBron James i Kevin Durant.

Mnogo je onih koji su jedva dočekali da netko prgavog Greena ''dovede u red'', pa je na Facebooku čak osvanuo događaj koji poziva navijače Clevelanda na slavljeničku paradu zbog Thompsonova udarca.

Oglasio se i Green, koji je na društvenim mrežama poručio da slobodno održe paradu jer je dugo neće imati sad kada je LeBron otišao u Lakerse. Izvještaje o sukobu s Thompsonom nazvao je ''netočnima''.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider