Košarka
SPORTOVI
Košarka
Javio se i Kobe Bryant

Luda noć u NBA-u: LeBron se odlučio za Lakerse, Hezonja sve dogovorio sa slavnim klubom

LeBron James pristao je potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 154 milijuna dolara s Los Angeles Lakersima.

LeBron James (Foto: AFP) (Foto: Afp)

LeBron James odlučio je nastaviti karijeru u Lakersima. I to prije nego što je bilo koja druga velika zvijezda sletjela u Los Angeles. Odluka je objavila njegova agencija Klutch Sports Group.

"LeBron James, četiri puta MVP, tri puta MVP finala NBA, 14 puta All Star i dvostruki osvajač olimpijske medalje potpisao je četverogodišnji, 154 milijuna dolara vrijedan ugovor s Los Angeles Lakersima", kratko se navodi u priopćenju.

Jamesov kamp također se susreo s Philadelphia 76ersima i bio u kontaktu s Cleveland Cavaliersima, ali LeBron se osobno nije pojavio na sastanku ni s jednom od tih momčadi.

Lakersi će tako biti treća NBA momčad u LeBronovoj karijeri, a vjerojatno i posljednja.

LeBron James potpisat će na četiri godine za 154 milijuna dolara, s tim da je četvrta godina (2021.) igračeva opcija, izvijestio je Shams Charania s Yahoo Sporta.

''I LOVE IT'', napisao je Kobe Bryant u poruci kolumnistici ESPN-a Ramoni Shelburne kao odgovor na Jamesovu odluku.

Spomenimo i kako je novi klub pronašao hrvatski reprezentativac Mario Hezonja, koji je potpisao na jednu godinu za 6,5 milijuna dolara s New York Knicksima. Knicksi se nadaju da će Hezonja ispuniti potencijal 5. picka drafta i da će postati kompletniji igrač nego što je bio u Orlandu.

Knicksi su u utrci za Hezonju navodno pobijedili nekoliko momčadi, uključujući Portland, Sacramento i Memphis zbog Hezonjina povjerenja u trenera Davida Fizdalea i vjere u to da kod njega može zaraditi značajnu ulogu na terenu.

Hezonja je prošle sezone bio na prosjeku od 9,7 koševa, 3,7 skokova i 1,4 asistencije za 22 minute na parketu. Od 75 utakmica, u njih 30 započeo je kao starter i ukupno šutirao 44 posto iz igre.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider