Košarka
SPORTOVI
Košarka
novinar na jedan dan

Trostruki NBA prvak Steph Curry ponudio svoje usluge nosača palica: "Slobodan sam tri mjeseca"

Ponajbolji košarkaš današnjice Steph Curry ponudio se golferu Collinu Morikawiju da mu bude osobni pomoćnik.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trostruki NBA prvak s Golden Stateom i dvostruki osvajač trofeja za najboljeg igrača NBA lige Stephen Curry u nedjelju je bio "gostujući reporter" na završnom krugu PGA Champinshipa, prvog golferskog ''major'' turnira u 2020., a svoju je ulogu iskoristio kako bi iznenađujućem pobjedniku Collinu Morikawi ponudio suradnju u vidu pomoćnika.

Na pobjedničkoj konferenciji za novinare Curry je postavio prva dva pitanja, a jedno od njih bilo je gleda li 23-godišnji američki golfer stanje na ljestvici tijekom igre.

gol expired Ždrijeb kvalifikacija za LP: Dinamo i Lokomotiva saznali suparnike; Modri moraju u goste, Lokosi dočekuju bečki Rapid! divider

"Želim znati gdje se nalazim. Zašto ne? Mislim da to na mene ne utječe", odgovorio je Morikawa, a to je i dokazao tijekom četiri dana PGA Championshipa u San Franciscu, na kojem je podignuo trofej Wanamaker namijenjen pobjedniku.

Curry je pasionirani golfer i jedan od boljih s palicom u ruci među NBA zvijezdama, a kako njegova momčad nije među onima koje se nalaze pod balonom" u Orlandu, iskoristio je priliku uživo pogledati najbolje svjetske igrače u akciji. No morao je to napraviti "pod krinkom", s obzirom na to da je zbog epidemioloških mjera nije bilo gledatelja uz teren.

gol expired Prve Pirlove riječi kao novog trenera Juventusa izazvale salve smijeha: Nije ni krenuo i već je kiksao divider

Na kraju je kapetan Golden State Warriorsa ponudio i svoje usluge 23-godišnjem Morikawi, želeći ''preoteti'' posao ''caddieja'' J. J. Jakovca, koji Morikawu prati tijekom njegovih nastupa noseći mu opremu i pomažući savjetima. Jakovac je, inače, vrlo cijenjen u svom poslu i veliki je navijač Golden Statea.

"Slobodan sam sljedeća tri mjeseca, ako trebaš 'caddieja' ili zamjenu. J. J. je odličan dečko, ali ako me trebaš, dostupan sam", poručio je Curry novom pobjedniku PGA Championshipa.

gol expired Najbolji topnik Europe zaplesao sa svojom zanosnom suprugom na jahti: Pokrenuli novi plesni trend? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider