Košarka
SPORTOVI
Košarka
NAPETO U ZAVRŠNICI SEZONE

VIDEO Rudy Gobert tijekom utakmice šakom udario suigrača

Neočekivano ponašanje viđeno je od strane zvijezde Minnesota Timberwolvesa, Rudyja Goberta.

Rudy Gobert (Foto: Afp)

S velikim optimizmom ušli su Minnesota Timberwolvesi u ovu sezonu. Složili su sjajnu momčad tako da su odličnom Anthonyju Edwardsu pod koš stavili jedan od najmoćnijih visokih dvojaca u novijoj povijesti lige.

Već starosjediocu Karlu-Anthonyju Townsu pridodali su trostrukog najboljeg obrambenog igrača lige, Rudyja Goberta. Momčad s tri zvijezde bila je spremna za napad na vrh zapada.

Žestoka borba za ostanak u sezoni

Umjesto toga, u posljednjoj utakmici regularne sezone morali su se u izravnom okršaju s Pelicansima izboriti za osmo mjesto te situaciju gdje im u play-inu treba jedna pobjeda u dvije utakmice, da bi izborili doigravanje.

U tome su uspjeli te ih čeka gostovanje kod Lakersa (izgube li još imaju susret protiv pobjednika okršaja Pelicansa i Thundera), ali ne bez velike nervoze unutar momčadi.

Ona se najviše pokazali tijekom minute odmora u drugoj četvrtini, kad je Kyle Anderson nešto pokušavao objasniti ekipi na klupi. To se nije svidjelo Gobertu, koji je prvo s njim krenuo u raspravu, a onda ga napao i udario šakom u prsa.

Ostatak momčadi nakon toga je reigrao i spriječio veći incident.

To ponašanje inače ne baš incidentima sklonog Francuza sve je šokirala, a stručni stožer ga je odmah s utakmice poslao kući. 

Wolvesi su ipak bez njega uspjeli doći do pobjede, no bit će zanimljivo vidjeti kako će srediti atmosferu pred veliki susret koji ih već za koji dan čeka u Staples Centru.

Incident pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider