Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ovo stvarno nije pošteno

"Prodao" mu fintu s igrališta: NBA zvijezda sjajnim potezom posramila mladog hrvatskog centra

Svega nekoliko dana nakon što je izveo potez večeri, Ivica Zubac našao se na krivoj strani dnevnog pregleda najboljih 10 NBA akcija.

Zubac protiv Chrisa Paula (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Za svaku obranu uvijek je neugodna situacija kada nakon bloka centar ostane na playmakeru. U jednom takvom missmatchu našao se i Ivica Zubac, koji je ostao jedan na jedan s ponajboljom ''jedinicom'' današnjice Chrisom Paulom.

Paul je demonstrirao širok repertoar poteza; najprije je izvukao hrvatskog centra na tricu, a onda mu podmuklo gurnuo loptu kroz noge i lagano položio.

Ova je akcija proglašena najboljom u dnevnom top 10 pregledu NBA lige, a još jedan duel ove dvojice košarkaša našao se na 10. mjestu. Zubac je tu prošao ponešto bolje, ali uz svu borbenost i koncentraciju opet se nije mogao nositi sa sjajnim Paulovim potezima.

Zubac je prije nekoliko dana izveo najbolji potez večeri kada je brutalno zakucao protiv San Antonio Spursa, ali sada se našao na krivoj strani highlightsa. Tako je to u NBA-u, znali su i puno renomiraniji igrači postati žrtve sjajnih poteza. Pitajte samo LeBrona Jamesa kojeg je mladi Ben Simmons ''poslao po ćevape'' na nedavnoj utakmici 76ersa i Cavsa…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider