Košarka
SPORTOVI
Košarka
posljednji let mambe

Snimio let Kobea Bryanta kroz gustu maglu nedugo prije pada: "Nisam bio svjestan toga da snimam njegov helikopter"

David Lyudmirsky simio je posljednji let helikoptera u kojem je bio Kobe Bryant zajedno s kćeri i još sedam osoba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nastojim snimiti/fotografirati svakakve čudne stvari koje se događaju iznad moje kuće u Glendaleu. Nažalost, nisam bio svjestan da sam tog jutra snimio helikopter u kojem su bili Kobe Bryant, njegova kći i još sedam drugih osoba 16 minuta prije nego što se srušio. Počivajte u miru", napisao je David Lyudmirsky i objavio video helikoptera koji leti jako nisko iznad njegove glave.

Vraća se HNL - 1 Vraća se HNL u izdanju kao nikada do sada: Dinamo na pragu naslova, velika borba za Ligu prvaka divider

Riječ je o videu na kojem se vidi posljednji let helikopterom Kobea Bryanta, njegove kćeri i još sedmero poginulih prošle nedjelje. Podsjetimo, helikopter se, vjerojatno zbog guste magle koja je vidljiva na snimci, srušio kod planina Calabasasa.

"Osjetio sam kako mi se kuća trese od niskog leta helikoptera i zato sam izašao van. Nisam mislio da će se srušiti."

gol expired Rakitić sjajno asistirao Messiju za "petardu" Barcelone: Ivan odigrao posljednje minute u dresu Katalonaca? divider

Lyudmirsky je rekao da je počeo snimati video oko 9:29 ujutro po američkom vremenu, odnosno 16 minuta prije nego što je pao i zapalio se.

Helikopter je 12 minuta čekao dopuštenje od kontrolnog tornja da se spusti ispod minimalne visine leta zbog guste magle koja se tog dana nadvila nad Los Angeles.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider