Košarka
SPORTOVI
Košarka
nije uspio

Poznati su svi sudionici NBA doigravanja: Dario Šarić ispao

Minnesota i Miami popunili su zadnja dva mjesta u NBA doigravanju.

Dario Šarić (Foto: Afp)

Posljednja dva mjesta u NBA doigravanju popunili su Minnesota Timberwolvesi u Zapadnoj konferenciji te Miami Heat u Istočnoj. budući da su obje momčadi Iskoristili prednost domaćeg parketa i izborili pobjede u play-inu.

Timberwolvesi su lako došli do pobjede nad Oklahoma City Thunderom 120-95., a Dario Šarić je u nešto više od 12 minuta igre imao po dva poena i skoka.

Craig Breen Dirljiva gesta navijača za tragično stradalog Breena: Evo što su mu ostavili na mjestu nesreće divider

U Minneapolisu su Timberwolvesi veći dio drugog poluvremena vodili s dvoznamenkastom razlikom, au zadnjoj četvrtini imali su prednost od 29 poena. Svi članovi prve petorke osvojili su najmanje deset koševa. Karl-Anthony Towns imao je 28 poena i 11 skokova, dok je Rudy Gobert ostvario učinak od 21 koša i 10 skokova.Kod Oklahome je s 22 poena i sedam skokova prednjačio Shai Gilgeous-Alexander.

Heat dobio Bullse

Momčad Miami Heat svladala je Chicago Bullse 102-91. Miami je do pobjede predvodio Jimmy Butler s 31 poenom, a Max Strus, koji je također ubacio 31 poen, ubacio je sedam od 12 trica, uključujući i ključnu minutu i 14 sekundi do kraja kada su Heat poveli 96-91. Strus je, inače, odrastao u predgrađu Chicaga kao navijač Bullsa i igrao je za taj tim prije nego što je uprava raskinula njegov ugovor i pridružila se Miamiju prije tri godine.

Roko Jureškin Hrvatskog reprezentativca U-21 napali na ulici: Udarili ga u lice i pobjegli divider

Tyler Herro ubacio je 12 poena za Miami, koji je u posljednjoj četvrtini zaostajao šest poena, a Bam Adebayo dodao je 17 skokova. S druge strane DeMar DeRozan je imao 26 poena i devet asistencija, a Alex Caruso 16 poena.

ZAPAD

Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves
Phoenix Suns - Los Angeles Clippers
Sacramento Kings - Golden State Warriors
Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers

ISTOK:

Milwaukee Bucks - Miami Heat
Cleveland Cavaliers - New York Knicks
Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets
Boston Celtics - Atlanta Hawks

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider