Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro je prošlo

Hrvatskog reprezentativca U-21 napali na ulici: Udarili ga u lice i pobjegli

Roko Jureškin napadnut je na ulicama Beneventa.

Roko Jureškin (Foto: Profimedia)

Hrvatski reprezentativac U-21 Roko Jureškin, koji je igrao u posljednje dvije utakmice mladih koje je vodio Igor Bišćan, napadnut je na ulicama talijanskog Beneventa. Jureškin, koji je na posudbi iz Pise, vozio se automobilom s treninga kad su ga zaskočila trojica muškaraca.

Talijanski mediji pišu kako ga je jedan udario u lice, a ostali su zatim pobjegli. Jureškin je otišao na policiju, prijavio napad pa otišao klupskim liječnicima.

Gorica VIDEO Sopić obećao pa ispunio: "Pijanci iz Gorice" trenirali u jedan u noći poslije velike pobjede divider

"Osuđujemo počinitelje ove nasilne geste. Pozivam sve navijače Beneventa da u miru proživimo završnicu prvenstva. U ime grada Beneventa ispričavam se Jureškinu zbog ovog napada“, rekao je gradonačelnik.

Navodno je riječ o navijačkoj odmazdi

Mediji s Čizme pišu kako je to zapravo bila navijačka odmazda zbog loših partija Beneventa, koji je na rubu ispadanja u treću ligu. Mladi hrvatski internacionalac javio se na društvenim mrežama.

Osijek - bakljada VIDEO Kohorta spektakularnom bakljadom proslavila 35. rođendan divider

"Želim vas samo kratko obavijestiti i reći da sam dobro nakon incidenta koji se dogodio prije dva dana, cijenim sve poruke zabrinutosti i ljubavi. Srećom, ništa se ozbiljnije nije dogodilo. Nisu to baš neki hrabri ljudi koji nekoga udare i pobjegnu. U novinama su malo pretjerali u opisu, svi koji me poznaju, znaju da me ovakve stvari ne mogu ni uplašiti ni uznemiriti. Sada se okrećemo važnijim stvarima i fokusirat ćemo se na sljedeću utakmicu koja je ispred nas."

Jureškin je ponikao u Hajduku, a u tuzemnoj karijeri igrao je još za Adriatic, Primorac i Dugopolje. Bio je još u slovačkim klubovima Seredi i Žilini, a u srpnju 2022. otišao u talijansku Pisu. Ove sezone odigrao je pet utakmica u Beneventu.

Tablica Serie B:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider