Košarka
SPORTOVI
Košarka
Polemike u Splitu

Obrisali mural posvećen Jugoplastici, Rađa poludio: "Gadite mi se, jadnici neostvareni"

Dino Rađa burno je reagirao na potez splitske gradske vlasti da prebriše mural posvećen Jugoplastici u centru Splita…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odluka splitske gradske vlasti da prebriše mural posvećen Jugoplastici u Dominisovoj ulici silno je razljutila Dinu Rađu, člana šampionske momčadi splitskog kluba s kraja 80-ih i bivšeg hrvatskog reprezentativca, a današnjeg predsjednik Stručnog savjeta za mušku košarku HKS-a.

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor (Foto: AFP) McGregor u stilu Alija prozvao Habiba usred Moskve, novi slučaj dopinga divider

Radi se o ulici i zidu nadomak Dioklecijanove palače, koja je spomenik kulturne baštine i zaštićena je od strane UNESCO-a.

Ta je odluka izazvala burne polemike u Splite, a Rađa je reagirao objavom žestoko intoniranog teksta na jednoj društvenoj mreži.

Bruno Petković, Dino Perić i Mislav Oršić (Photo: Slavko Midzor/PIXSELL) Trebaju li četiri dinamovca igrati u prvoj postavi Vatrenih? Tko onda ispada? divider

"Sramota, gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u zivotu niste nista napravili. Najveci uspjeh van je predizanje clanske iskaznice neke stranke. Jedino sta znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja.

Ne smeta van sta dom omladine nije dovrsen vec 40 godina, ne smeta van stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta van “metro” sta vozi jednog ipo covika dnevno, ne smeta van sta triba uru vrimena liti za proc kroz luku, ne smeta van sta 20 godina ne mozete spojit Trogir i Omis, ne smeta van nedovrsena arena vec desetak godina, ne smeta van Marjan koji ste nemaron devastirali. Ali van smeta NAJVECI SPORTSKI USPJEH U POVIJESTI GRADA.

Trener šamara igrače (Foto: Screenshot) Tako se motivira u nižim ligama: Trener u poluvremenu opalio šamare cijeloj momčadi divider

Niste zasluzili da van iko dodje na proslavu. Ja prvi nebi dosa da nije Boze, Srete, Sobina i onih par iljada istinskih ljubitelja koji ce doc u nedilju u dvoranu pozdravit ekipu. Bljak", stoji u Rađinoj objavi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider