FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Provocira revanš

McGregor u stilu Alija prozvao Habiba usred Moskve, novi slučaj dopinga

Još nije službeno, ali novi slučaj dopinga zaprijetio je glavnoj borbi UFC-ove priredbe u New Yorku za osam dana! I to samo dan nakon što je Conor McGregor terenu svog najvećeg protivnika, Habiba Nurmagomedova, objavio datum svoje iduće borbe.

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Conor McGregor u stilu Muhammada Alija došao je u dvorište najvećeg protivnika Habiba Nurmagomedova i provocirao revanš. Irska superzvijezda najavila je povratničku borbu 18. siječnja i moguće protivnike.

Conor McGregor, voljeli ga ili ne, definitivno zna pravila šoubiznisa. 31-godišnji Irac odradio je konferenciju za medije ni manje ni više nego u Moskvi i objavio datum povratka borbama.

Trener šamara igrače (Foto: Screenshot) Tako se motivira u nižim ligama: Trener u poluvremenu opalio šamare cijeloj momčadi divider

„Pitajte UFC tko je protivnik, jer mene boli briga tko je protivnik. 18. siječnja iduće godine povratak 'Notoriusa' Connora McGregora. Za 12 tjedana. T-Mobile arena u Las Vegasu u Nevadi. To će biti početak moje sezone, tada ću se natjecati protiv pobjednika dvoboja Nate Diaz - Jorge Masvidal“, grmio je McGregor.

No od Diaza i Masvidala, čini se trenutačno, ništa. Borba je to koja se trebala odraditi 3. studenog u New Yorku, a kuhala se od ovoga ljeta kada je Diaz porazio Petisa.

„Jorge Masvidal imao je dobru posljednju borbu. Nema više pravih gangstera u ovoj igri“, kazao je Diaz, koji je poslao priopćenje da su mu, citiramo: ''Razine nečega povišene zbog kontaminiranih suplemenata."

Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Pokušali iskoristiti Cro Copa, on poslao poruku javnosti: ''To su smradovi i smeća pokvarena'' divider

"To su za mene lažne optužbe jer ja uzimam samo prirodne suplemente, čak ni ne jedem meso. Stoga se nemam namjeru natjecati dok god UFC, USADA ili tko god se zaj*bava sa mnom ne ispravi ovo."

Masvidal mu je kratko poručio: „Vjerujem ti, vidimo se u New Yorku.“
Poštovanje između njih postoji, za razliku od ovog dvojca, McGregor je još jednom između ostalog prozvao Nurmagomedova u njegovoj zemlji.

Jurgen Klopp i Dejan Lovren (Foto: AFP) Lovren otkrio tajnu Kloppova uspjeha: ''Prošle su već četiri godine?'' divider

„Moramo to dogovoriti, rat je daleko od gotovog. Može li se dogovoriti? Možda. Kao što sam rekao, ljudi iz Rusije i Moskve zaslužuju ovaj revanš. Ovo je neizbježan revanš!"

Trenutačno je Irac u drugom ili trećem redu Habibovih protivnika, jer prvi izazivač po svemu je i sasvim zasluženo - Tony Ferguson. To je borba koja se čeka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider