Košarka
SPORTOVI
Košarka
OŽENIO SE U DUBROVNIKU

Nurkić otkrio bolne razloge zbog kojih mu otac nije bio na vjenčanju: "Ljudski izrod!"

Proteklog vikenda sudbonosno da u Dubrovniku je rekao Jusuf Nurkić, no na vjenčanju nije bilo njegova oca Hariza.

Jusuf Nurkić (Foto: Tonci Plazibat / CROPIX)

Jedna mala bajka bilo je vjenčanje NBA zvijezde Jusufa Nurkića i njegove supruge Emine, održano proteklog vikenda u Dubrovniku, uz mnoge poznate goste. 

No među njima nije bilo njegova oca Hariza, koji se nakon toga javio u medije iz Bosne i Hercegovine i otkrio da nije bio pozvan na vjenčanje te da s Jusufom već nekoliko godina nije u kontaktu.

Mnogi su stali na stranu njegova oca, on je brutalno odgovorio

Na to nisu najbolje reagirali neki komentatori, koji su smatrali da nema nikakva smisla prekinuti odnos s ocem, a očito nije ni Jusufu sve najbolje sjelo, pa je danas na Instagramu odlučio otkriti tužnu istinu zbog koje otac nije bio prisutan na njegovu velikom danu.

Ante Rebić VIDEO Ante Rebić službeno predstavljen u klubu možda i najvatrenijih navijača na svijetu divider

"Majka, buraz, djed! O biološkom ocu, nasilniku, zlostavljaču moje majke, kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život, i dandanas. Iz vrlo realnih i ozbiljnih stvari odstranjen je iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme", napisao je vrlo oštro i emotivno centar Portland Trail Blazersa.

Još je dodao fotografiju na kojoj se nalaze on i supruga Emina te majka, brat i djed, uz komentar kako je to njegova obitelj.

Jusuf Nurkić i obitelj Jusuf Nurkić i obitelj (Foto: screenshot (Instagram))

Nurkić je inače rođen u Živinicama, a odrastao u Tuzli, no svoju košarkašku karijeru započeo je u Hrvatskoj, gdje je još kao maloljetnik debitirao u dresu Cedevite.

Anthony Taylor Premier liga kao i HNL: Strogo će kažnjavati prigovaranje sucima divider

Iz Cedevite je 2014. godine otišao izravno u NBA ligu, gdje je danas jedan od najboljih centara, a koliko je to velika stvar, dovoljno nam govori podatak da je do danas posljednji košarkaš koji je u najveću svjetsku ligu otišao izravno iz nekoga hrvatskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider