Košarka
SPORTOVI
Košarka
najbolja momčad regularne sezone

Celticsi dodali Bogdanovićeve Knickse na niz od osam pobjeda: Babo zabio osam poena

Boston Celticsi, predvođeni Jaylenom Brownom, u subotu su u NBA ligi ostvarili osmu pobjedu zaredom kod New York Knicksa 116-102.

Bojan Bogdanović (Foto: Profimedia)

Najbolja momčad regularnog dijela NBA sezone, Boston Celticsi, predvođeni Jaylenom Brownom, u subotu su u NBA ligi ostvarili osmu pobjedu zaredom kod New York Knicksa 116-102.

U Madison Square Gardenu za Boston su zabijali Jaylen Brown (30), Kristaps Porzingis (22) i Jayson Tatum (19 poena, 6 skokova, 6 asistencija), pa su Celticsi poboljšali skor na 45 pobjeda i 12 poraza.

Izbornik Sesar i hrvatski reprezentativci Hrvatski košarkaši poraženi prvi put otkako je Josip Sesar izbornik divider

"Imamo toliko dobrih igrača u našoj momčadi", radovao se Tatum, koji nije skrivao da Boston gleda daleko u ovu sezonu, već razmišljajući o tome kako se najbolje pripremiti za play-off. "Imamo jako dobru momčad i znamo koji je krajnji cilj, što pokušavamo postići".

Kod New Yorka je Jalen Brunson zabio 34 koša, a Bojan Bogdanović osam koševa za 18 minuta igre.

Prva momčad Zapada Minnesota Timberwolvesi su dan ranije poraženi od Milwaukeeja (112-107), no odlično su reagirali dominacijom nad Brooklynom (101-86), unatoč izostanku pošteđenog Rudyja Goberta. Ova 40. pobjeda sezone, uz 17 poraza, ostvarena posebice zahvaljujući učinku dvojca Anthony Edwards (29 poena) i Karl-Anthony Towns (28). Netsi su upisali četvrti poraz zaredom i čini se da su ispali iz utrke za play-off, jer su tek 11. na Istoku.

U posljednjoj utakmici večeri Orlando Magic, šesti na Istoku, slavio je nad posljednjim Detroitom 112-109, zahvaljujući tri poena - koš i slobodno bacanje - Paola Banchera. Magic su dobili osmu od zadnjih 10 utakmica, a imali su osam dvoznamenkastih igrača - najviše Banchero (15), dok su Franz Wagner, Jalen Suggs i Moritz Wagner zabili po 14.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider