Košarka
SPORTOVI
Košarka
KRENULO IH

Zubac i Bogdanović odlični u pobjedi i porazu svojih momčadi

Zubac i Bogdanović odigrali su jako dobre utakmice u NBA ligi.

Bojan Bogdanović (Foto: Afp)

LA Clippersi Ivice Zupca su prekinuli niz od četiri poraza svladavši sinoć na svom terenu Houston Rocketse, a hrvatski košarkaš je odigrao još jednu sjajnu utakmicu, dok je Bojan Bogdanović zabio 23 koša u još jednom porazu svojih Detroit Pistonsa.

LA Clippers su sa 95.93 svladali Houston Rocketse, a Paul George je zabio tricu 6.2 sekundi prije kraja za slavlje domaće momčadi.

Zubac je na terenu proveo 31:40 minuta i zabio 16 koševa (šut iz igre 6/8) uz 12 skokova, jednu ukradenu loptu i četiri bloka.

George je utakmicu završio sa 35 koševa, devet skokova, osam asistencija i šest ukradenih lopti za Clipperse koji nisu vodili ni u jednom trenutku u zadnjoj četvrtini dok George nije zabio tricu u zadnjim sekundama.

Kod Houstona, koji je niz od četiri gostujuće utakmice završio bez pobjede, najbolji je bio Kenyon Martin Jr. sa 23 ubačaja.

gol expired Nove vijesti oko Domagoja Vide: Ipak bi mogao ići na Svjetsko prvenstvo divider

Od Detroit Pistonsa su sa 110:108 bolji bili domaći Milwaukee Bucks koji su ostali jedina momčad bez poraza od početka sezone.

Giannis Antetokounmpo je predvodio Milwaukee sa 31 poena, a Jrue Holiday je zabio tricu kojom su se u zadnjoj minuti Bucksi odvojili.

Holiday je utakmicu završio sa 25 koševa, deset asistencija i sedam skokova. Najbolji pojedinac Detroita je bio Cade Cunningham sa 27 pogodaka, sedam asistencija i šest skokova. Bogdanović je odigrao 35:05 minuta i u tom je vremenu zabio 23 koša (šut iz igre 9/16, trice 3/6) i upisao četiri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Bucksi dolaze na 105:101 dvije minute prije kraja nakon Antetokounmpoovog šuta, ali Jaden Ivey odgovara s parom slobodnih bacanja. Bucksi nakon toga ne zabijaju koš, a Isaiah Stewart pogađa polaganje i Pistonsi izjednačuju. Onda Holiday zabija tricu prije nego Cunningham promašuje. Antetokounmpo uspijeva ukrasti loptu, ali Cunningham promašuje s linije trice, no Brook Lopez realizira dva slobodna bacanja i zapečaćuje pobjedu Milwaukeeja.

U preostalim utakmicama Brooklyn Nets su, pobijedivši sa 116:109 Indiana Pacerse, prekinuli niz od četiri poraza, a do pobjede ih je predvodio Kevin Durant sa 36 koševa.

Utah Jazz su u Salt Lake Cityju sa 121:105 bili bolji od Memphis Grizzliesa zahvaljujući Lauriju Markkanenu koji je zabio 31 koš pridodavši tome 11 skokova. Philadelphia 76ers su, iako su igrali bez svoje zvijezde Joeal Embiida, sa 118:111 nadigrali Washington Wizardse, a Sacramento Kings su sa 115:108 bili bolji od Charlotte Hornetsa, dok su Toronto Raptors kod kuće s visokih 139:109 pobijedili Atlanta Hawkse.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider