Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
brz oporavak!

Nove vijesti oko Domagoja Vide: Ipak bi mogao ići na Svjetsko prvenstvo

Domagoj Vida mogao bi čak zaigrati i protiv Olympiacosa 13. studenoga i doći na okupljanje reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Par sati nakon što je Zlatko Dalić objavio prošireni popis za Svjetsko prvenstvo, stigle su loše vijesti. Domagoj Vida ozlijedio na utakmici svog AEK-a.

Vida je napustio teren u 89. minuti dvoboja između AEK-a i PAOK-a, a prve su pretrage pokazale da je zaradio kontuziju aduktora lijeve noge. Predviđa mu se oporavak od deset do 15 dana, što pak znači da bi mogao biti upitan njegov nastup na skorom prvenstvu u Katru.

Vida je i dalje upitan za avion prema Dohi, no prema zadnjim informacijama još uvijek ima realne šanse za potpuni oporavak prije puta.

gol expired VIDEO Najljepša hrvatska nogometašica poslala moćnu poruku: "Ljubav prema domovini nema cijenu" divider

Hrvatski stoper mogao bi čak zaigrati i protiv Olympiacosa 13. studenoga i doći na okupljanje reprezentacije, pišu 24sata.

Vatreni će se okupiti u Zagrebu 13. i 14. studenoga, a onda putuju u Rijad na prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije koju prenosi Nova TV i gol.hr, a nakon te utakmice izabranici Zlatka Dalića lete u Dohu i kreću mini priprema za utakmicu protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu.

Ključan za atmosferu

Vida možda nije prvi izbor Zlatka Dalića za Svjetsko prvenstvo, ali je ključan za atmosferu u reprezentaciji.

Vatreni često istaknu kako je Vida uvijek glavni kada treba razbuditi momčad, a ponekad je i to jako bitno prije velikih utakmica, kao što su ove na Svjetskom prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider