Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bender opet nevidljiv

Šarić solidan u pobjedi Minnesote, ''triple-double'' Dončića u razbijanju Warriorsa

Minnesota Timberwolvesi Darija Šarića sinoć su u gostima sa 112-99 svladali Memphis Grizzliese

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski košarkaš Dario Šarić je u pobjedi Minnesote sudjelovao s 11 poena (šut iz igre 3/9, trice 3/6), četiri skoka, tri asistencije te po jednom ukradenom loptom i jednim blokom.

Najbolji strijelac utakmice i Minnesote, koja je prekinula niz od pet poraza, bio je Karl-Anthony Towns s 33 poena i 23 skoka. Andrew Wiggins je dodao 22, a Josh Okogie 17. Mike Conley je predvodio Memphis s 23 poena.

Phoenix Sunsi Dragana Bendera su upisali još jedna poraz, sinoć su od njih sa 112-103 bili bolji Sacramento Kingsi.

Bender, koji je igrao u početnoj postavi, u 36 minuta na terenu je ubacio četiri poena (šut iz igre 2/6, trice 0/3), pridodavši tome četiri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Najbolji kod pobjedničke momčadi su bili Harrison Barnes i Buddy Hield s 25 poena svaki, dok je Phoenix predvodio Devin Booker s 32 poena.

Dallas Mavericksi su sa 126-91 nadigrali Golden State Warriorse u Oaklandu, a Luka Dončić je upisao svoj šesti ''triple-double'' sezone s 23 poena, 11 skokova i 10 asistencija. Dirk Nowitzki je zabio pet trica za Dallas.

Razlika od 35 poena je najveći poraz kod kuće ove sezone za Golden State koji je odmarao Stephena Curryja i Shuna Livingstonea. Kevin Durant je bio najbolji u redovima Warriorsa sa 25 koševa, ali je promašio svih osam pokušaja za tricu, a DeMarcus Cousins je dodao 19 poena.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider