Košarka
SPORTOVI
Košarka
bit će napeto

Miami Heat srušio Buckse i poveo, Oklahoma izborila sedmu utakmicu

Heat je iznenadio Buckse u prvoj utakmici druge runde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miami Heat je u ponedjeljak u prvoj utakmici polufinala Istočne konferencije iznenadio Milwaukee Bucks svladavši ih sa 115:104 za vodstvo od 1:0 u seriji na četiri pobjede, dok su Oklahoma City Thunder izborili sedmu utakmicu prvog kruga doigravanja Zapadne konferencije protiv Houston Rocketsa pobjedom od 104:100.

Miami Heat je do prve pobjede u seriji došao predvođen raspoloženim Jimmyjem Butlerom koji je utakmicu završio sa 40 ubačaja, a samo u zadnoj četvttini je zabio 15 koševa. Pratio ga je Goran Dragić sa 27 poena i pet asistencija.

Giannis Antetokounmpo je upisao double-double s 18 koševa, 10 skokova i devet asistencija, dok je Khris Middleton bio najbolji strijelac poraženih Bucksa sa 28 koševa. Brook Lopez je dodao 24 koša.

gol expired Dinamo saznao protivnike u play-offu Lige prvaka: Izbjegli Zvezdu i bivše krvnike, dobro su prošli divider

Oklahoma City Thunder su izborili sedmu utakmicu serije koja je na rasporedu u srijedu kada će LA Lakers doznati tko im je suparnik u polufinalu Zapadne konferencije.

Oklahomu su predvodili Chris Paul i Danilo Gallinari. Paul je za pobjedu zabio 28 koševa uz sedam skokova i sedam asistencija, a Galinari je dodao 25 poena.

Kod Houstona je najbolji bio James Harden sa 32 koša, osam skokova i sedam asistencija, dok je Russell Westbrook utakmicu, drugu nakon povratka od ozljede kuka, završio sa 17 koševa.

gol expired Katalonci otkrili detalje Rakitićeva odlaska: Hrvat zauzeo čvrst stav, Barcelona ima računicu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider