Košarka
SPORTOVI
Košarka
Brutalan učinak Embiida

Zagrijavanje za play-in: Zubac upisao double-double u uvjerljivoj pobjedi Clippersa

Zubac je u 24:32 minute na terenu zabio 15 koševa (šut iz igre 7/11) i ugrabio 12 skokova uz dvije asistencije. Najbolji strijelac Clippersa bio je Paul George koji je utakmicu završio sa 23 koša

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Los Angeles Clippersi su sinoć kod kuće sa 117-98 pobijedili Sacramento Kingse, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je u slavlju svoje momčadi sudjelovao s još jednim double-doubleom.

Zubac je u 24:32 minute na terenu zabio 15 koševa (šut iz igre 7/11) i ugrabio 12 skokova uz dvije asistencije. Najbolji strijelac Clippersa bio je Paul George koji je utakmicu završio sa 23 koša. Clipperse u utorak očekuje prva utakmica play-in turnira Zapadne konferencije protiv sedme momčadi Zapada Minnesota Timberwolvesa.

Kingse je predvodio Davion Mitchell sa 22 ubačaja.

Philadelphia 76ersi su također na svom terenu sa 133-120 bili bolji od Indiana Pacersa i to najviše zahvaljujući Joelu Embiidu koji je ubacio 41 koš uz 20 skokova te pridodao tome četiri skoka, dvije asistencije i jedan blok.

Pratio ga je James Harden sa 22 poena i 14 asistencija, dok su Tobias Harris i Tyrese Maxey dodali svaki po 18 koševa.

Oshae Brissett je bio najbolji pojedinac u redovima Pacersa sa 20 ubačaja.

Memphis Grizzliesi su sa 141-114 nadigrali gostujuće New Orleans Pelicanse. Ja Morant se vratio na teren nakon pauze od devet utakmica i u 27 minuta je zabio 21 koš uz devet asistencija.

Grizzliesi, drugi u Zapadnoj konferenciji, nadigrali su Pelicanse u trećoj četvrtini sa 55-33 što je rekordni učinak momčadi u jednoj dionici utakmice.

Golden State Warriorsi su u predzadnjoj utakmici regularnog dijela sezone sa 100-94 svladao San Antonio Spurse koji su zbog ovog poraza pali na deseto mjesto na Zapadu.

Jordan Poole je predvodio Warriorse, koji su osigurali treće mjesto Zapadne konferencije, sa 18 koševa. San Antonio, koji će u srijedu u play-in turniru igrati protiv New Orleansa, predvodio je Lonnie Walker IV sa 24 ubačaja.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider