Košarka
SPORTOVI
Košarka
Aktualni prvaci razbijeni

Zubac odigrao jako dobru utakmicu, ali Clippersi nisu mogli protiv fenomenalnog Curryja

Zubac je imao slobodno bacanje 3.7 sekundi prije kraja, prvo je pogodio, a drugo je namjerno promašio, ali je borba za loptu pod košem potrajala dok nije označen kraj utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golden State Warriorsi su sinoć kod kuće sa 115-113 pobijedili Los Angeles Clipperse Ivice Zubca, a hrvatski je košarkaš u porazu svoje momčadi odigrao solidno.

Ivica Zubac je na terenu proveo 17:21 minutu i u tom je vremenu zabio 14 koševa (šut iz igre 4/7) i ugrabio tri skoka i dvije asistencije.

Najbolji strijelac utakmice i Golden State Warriorsa bio je Stephen Curry koji je utakmicu završio sa 45 koševa od čega su dvije trice pale pred sam kraj utakmice. Andrew Wiggins je dodao 17 poena za Warriorse, a Damion Lee 11.

Warriorsi, koji su sezonu otvorili pobjedom nad Los Angeles Lakersima u utorak, gubili su 107-105 prije nego je Curry zabio tricu za prednost od jednog koša 1:54 minuta prije kraja. Eric Bledsoe je goste doveo u vodstvo od koša polaganjem 1:44 do kraja, ali je Curry zabio još jednu tricu 57.7 sekundi do kraja. Nakon toga je Draymond Green nakon asistencije Andrea Iguodale zabio za pobjedu.

Zubac je imao slobodno bacanje 3.7 sekundi prije kraja, prvo je pogodio, a drugo je namjerno promašio, ali je borba za loptu pod košem potrajala dok nije označen kraj utakmice.

Paul George je predvodio Clipperse u prvoj utakmici sezone sa 29 ubačaja, 11 skokova i šest asistencija. Bledsoe je utakmicu završio sa 22 pogotka.

Atlanta deklasirala Dončićev Dallas

Atlanta Haewks su sa 113-87 također na svom terenu nadigrali Dallas Maverickse Luke Dončića.

Najučinkovitji u redovima pobjedničke momčadi bio je Cam Reddish sa 20 koševa, a Trae Young je ubacio 19 koševa uz 14 asistencija.

Dončić je utakmicu završio sa 18 koševa, 11 skokova i sedam asistencija.

Miami razbio aktualne prvake

I u zadnjoj utakmici sinoć Miami Heat je sa visokih 137-95 svladao gostujuće Milwaukee Buckse.

Tyler Herro je predvodio Miami do rekorda na otvaranju sezone sa 27 koševa, a Jimmy Butler je dodao 20 ubačaja.

Milwaukee, koji je devet minuta u prvoj četvrtini bio bez pogotka iz igre, predvodio je Giannis Antetokounmpo sa 15 pogodaka i deset koševa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider