Košarka
SPORTOVI
Košarka
durant eksplodirao

Warriorsi još jednom pokazali Clevelandu tko je gazda NBA lige!

Golden State Warriorsi i po drugi su put ove sezone bili bolji od Cleveland Cavaliersa u reprizi lanjska tri finala NBA lige.

Durant brani Jamesa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U drugoj međusobnoj utakmici regularnog dijela sezone, ujedno i posljednjoj ako se ne sastanu u velikom finalu, Golden State Warriorsi još su jednom bili bolji od najmrskijeg rivala u NBA ligi - Cleveland Cavaliersa. Steph Curry, Kevin Durant i društvo slavili su sa 118:108, nakon što su preokrenuli zaostatak iz prvog poluvremena.

Baš kao i u prvoj utakmici za Božić Cleveland je bio konkurentan veći dio utakmice, ali onda su se Warriorsi u posljednjoj četvrtini pokozali zašto su prvaci. Golden State je zaostajao na poluvremenu, ali su onda Steph Curry i posebno Kevin Durant eksplodirali i tricama zatrpali koš Cavsa za preokret.

U posljednjoj četvriti sveli su Cleveland na svega 17 poena i u konačnici upisali uvjerljivu pobjedu. Kevin Durant predvodio je Warriorse do pobjede s 32 poena, a isto je toliko s druge strane ubacio LeBron Jamesa. Susret je obilježila i blokada najboljeg igrača svijeta na Durantu, no slaba je to utjeha za Cavse koji su upisali 17. poraz sezone!

Steph Curry pridaodao je 23 poena kod Warriorsa, a Isaiah Thomas 19 u redovima Cavaliersa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider