Košarka
SPORTOVI
Košarka
zu dominirao

Zubac odličan u pobjed protiv Dončića, njegov triple-double nije pomogao Dallasu

Zubac, Šarić i Šamanić nastupali su noćas u NBA-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac sinoć je u gostujućoj pobjedi svojih Los Angeles Clippersa od 109:99 nad Dallas Mavericksima upisao double double.

On je utakmicu počeo u prvoj postavi, drugi put ove sezone, na terenu je proveo 35 minuta i u tom je vremenu ubacio 15 koševa uz odličan šut iz igre 7/8 te tome pridodao 11 skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Clipperse je do pobjede predvodio Kawhi Leonard s 22 koša, osam skokova i sedam asistencija.

Kod Dallasa najbolji je bio Luka Dončić koji je utakmicu završio sa 25 poena, 16 asistencija i deset skokova, dok je Kristaps Porzingis dodao 22 koša i sedam skokova.

Sinoć je na teren istrčao i Dario Šarić koji je domaćoj pobjedi svojih Phoenix Sunsa od 122:99 nad Memphis Grizzliesima pridonio sa sedam koševa (šut iz igre 3/7, 1/3 trice), dvije asistencije i šest skokova u 20 minuta igre.

gol expired Bio je među najtraženijim nogometašima Europe, ostvario veliki transfer, a sad želi pobjeći glavom bez obzira divider

Devin Booker je bio najučinkovitiji u redovima Phoenixa, zabio je 27 koševa uz pet asistencija, a Chris Paul je upisao 18 poena uz sedam asistencija i četiri ukradene lopte.

Grizzliese, kojima je ovo treći uzastopni poraz, predvodio je Jonas Valanciunas sa 24 koša i 17 skokova.

San Antonio Spurs Luke Šamanića su na gostovanju sa 109 - 99 nadirgali Detroit Pistonse, a hrvatski je košarkaš odigrao tri minute za pobjedničku momčad i to bez pogodaka, upisavši samo jedan skok.

Dejounte Murray je zabio 19 koševa za San Antonio pridodavši tome još deset skokova i šest asistencija.

Giannis Antetokounmpo je sinoć upisao svoj treći triple-double u isto toliko utakmica u pobjedi Milwaukee Bucksa od 133:122 nad domaćim Washington Wizardsima.

gol expired Suarez otkrio kako je varao na ispitu iz talijanskog: "Prvo su me nazvali iz Juventusa..." divider

Antetokounmpo je utakmicu završio sa 31 košem, 15 skokova i deset asistencija. Brook Lopez je dodao 22 poena za Mileaukee, a Khris Middleton 23.

Kod Washingtona najbolji je sa 37 koševa bio Bradley Beal, a Russell Westbrook je ubacio 23 košap i čak 17 asistencija.

Los Angeles Lakers su uvjerljivo sa 128:97 svladali Golden State Warriorse u San Franciscu, a LeBron James je stigao do svog 98. triple-doublea u karijeri sa 22 koša, deset skokova i 11 asistencija.

Brooklyn Nets su kod kuće sa 117:112 bili bolji od New York Knicksa, Kyrie Irving je bio najbolji strijelac sa 34 ubačaja, a James Harden je upisao svoj deseti triple-double ove sezone zabivši 21 koš te ugrabivši 15 skokova i podijelivši 15 asistencija.

U preostalim utakmicama Denver Nuggets su kod kuće sa 121:106 pobijedili Indiana Pacerse, a Charlotte Hornets su na svom parketu sa 122:116 bili bolji od Sacramento Kingsa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider