Košarka
SPORTOVI
Košarka
zubac skroman

Vrijeme odluke: Solidna Benderova partija, hoće li mu Warriorsi ponuditi novi ugovor?

Bender se mučio sa šutom, ali stigao je korak do double-double učinka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golden State Warriosi sinoć su doživjeli još jedan poraz kod kuće, i to od Washington Wizardsa, a hrvatski košarkaš Dragan Bender je u 19 minuta zabio osam koševa (šut iz igre 4/12, trice 0/3), uz deset skokova, dok su LA Clippersi Ivice Zubca slavili protiv Philadelphia 76ersa.

Benderu je to bila zadnja utakmica 10-dnevnog ugovora, na Warriorsima je sada hoće li mu dati novi.

Od Golden State Warriorsa u San Franciscu su sa 124:110 bolji bili gostujući Washington Wizardsi, a pobjedničku je momčad predvodio Bradley Beal, koji je utakmicu završio s 34 koša. To mu je 18. utakmica zaredom u kojoj je ubacio više od 25 koševa. Andrew Wiggins bio je najbolji pojedinac Warriorsa, koji nisu upisali pobjedu od 3. veljače, s 27 poena.

gol expired Benderova osveta Šarićevim Sunsima: Je li sjajnom partijom spasio NBA karijeru? divider

Los Angeles Clippers kod kuće su sa 136:130 svladali Philadelphia 76erse, a Kawhi Leonard upisao je 30 koševa.

Paul George, Montrezl Harrell i Lou Williams svaki su zabili po 24 koša za Clipperse, kojima je ovo četvrta uzastopna pobjeda. Zubac je odigrao skromnih 19 minuta s četiri koša (šut iz igre 2/2), tri skoka, dvije asistencije i jednom blokadom.

Shake Milton bio je najbolji strijelac Philadelphije s 39 koševa, što mu je najbolji učinak karijere.

gol expired Novi fantastičan rezultat Filipa Zubčića: Drugi u Hinterstoderu, iza nedodirljivog Pinturaulta! divider

LeBron James upisao je triple-double u gostujućoj pobjedi Los Angeles Lakersa 122:114 nad New Orleans Pelicansima. James je utakmicu završio s 34 koša, 13 asistencija i 12 skokova. Kyle Kuzma dodao je 20 ubačaja za Lakerse, dok je rookie Zion Williamson predvodio Pelicanse s 35 koševa.

Milwaukee Bucks s 93:85 u gostima su pobijedili Charlotte Hornetse, a za pobjedu je najzaslužniji bio Giannis Antetokounmpo s 41 pogotkom i 18 skokova.

gol expired Zidane otkrio kako se odlučio za neočekivanog heroja, on se oglasio duhovitom reakcijom divider

Denver Nuggets sa 133:118 kod kuće su nadigrali Toronto Raptorse, a Nikola Jokić za pobjedu svoje momčadi ubacio je 23 koša uz 18 skokova i 11 asistencija. Kod Raptorsa najbolji je bio OG Anunoby s 32 poena.

Dallas Mavericks bez ozlijeđenog Luke Dončića sa 111:91 pobijedili su Minnesota Timberwolvese u Minneapolisu, a Sacramento Kings sa 106:100 bili su bolji od Detroit Pistonsa.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider