Košarka
SPORTOVI
Košarka
peti rastanak

Markota i Cibona raskinuli ugovor nakon žestoke svađe s trenerom, bilo je svega

Markota se nije dugo zadržao u Ciboni i peti put odlazi iz kluba.

Damir Markota (Foto: PIXSELL)

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Damir Markota peti put u bogatoj karijeri napustio je Cibonu.

Ovaj put raskidu ugovora presudila je žestoka svađa s trenerom. Markota i Vlado Jovanović posvađali su se na poluvremenu utakmice, navodno je bilo i unošenja u lice, a jutro kasnije stigao je raskid ugovora.

Srpski trener Markotu je izvadio iz igre nakon samo 3 i pol minute na parketu u dvoboju protiv Gorice koji je Cibona dobila 91:84.

Josip Šarac Teška ozljeda hrvatskog rukometnog reprezentativca, završio je u bolnici

''Košarkaški klub Cibona ovim putem obavještava javnost kako je s Damirom Markotom postignut sporazumni raskid suradnje.

Svima je poznata emocija s kojom je Šveđo nastupao, a u prethodnom je periodu zbog ozljede Ahilove tetive bio spriječen pomoći suigračima onoliko koliko je htio. Nesporazum između trenera Jovanovića i Markote s kojim je javnost upoznata riješen je na miran i civiliziran način, a situacija je to koja se događa i trebala je ostati unutar svlačionice'', objavila je Cibona.

Erling Haaland Otkriveno kamo Haaland želi prijeći: Talijanski superagent i otac norveške zvijezde traže astronomsku proviziju

''Klubu želim zahvaliti na pruženoj prilici i na svim lijepim godinama koje sam proveo ovdje i uspomenama koje ću pamtiti cijeli život! Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja, pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutačno nije najbolje i ne mogu dati svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, riješili smo to između sebe i tako će i ostati'', rekao je Markota nakon odlaska.

Nastavi čitati