Košarka
SPORTOVI
Košarka
zvuči nam poznato

LeBron se borio da ne prasne u smijeh kad je čuo kako poznata pjevačica izvodi himnu, a pogledajte lice Billa Murrayja

LeBron James se jedva suzdržavao da ne prasne u smijeh na izvođenju američke himne.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije samo legendarni Michael Jordan bio viralni hit nakon NBA All-Stara održanog u Clevelandu. Podsjetimo, Jordan je oduševio sve zezancijom s Magicom Johnsonom, kojem je prilikom susreta rekao da je starac te da ga pitao gdje su mu tenisice da odigraju jedan na jedan.

Magic je umirao od smijeha, a Luka Dončić nije mogao vjerovati kad mu je Jordan doletio na terenu te ga zagrlio i rekao mu da ga voli gledati.

A prije svega toga se dogodio zanimljiv trenutak na izvođenju američke himne. Tu je čast dobila poznata pjevačica Macy Gray, a njezino je izvođenje bilo, u najmanju ruku, nesvakidašnje.

LeBron James umalo prasnuo u smijeh

Kamera je zabilježila LeBrona Jamesa kako se jedva suzdržava da ne prasne u smijeh. Dok se Steph Curry koncentrirao gledajući u zastavu, LeBronu su oči bježale, a usnice drhtale.

Možda je umalo prasnuo u smijeh kada je vidio legendarnog glumca Billa Murryja kako u nevjerici gleda u Macy Gray. Njegov izraz lica također je uhvatila kamera u prijenosu, a sve je to dobro nasmijalo američku javnost iako je bilo i onih koji su napali LeBrona zbog ponašanja na izvođenju himne.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider