Košarka
SPORTOVI
Košarka
davis također ljutit

Brutalno iskreni LeBron nakon poniženja u utrci za MVP-a: "To me ras*izdilo"

LeBron James poludio je nakon uvjerljive pobjede Giannisa u utrci za MVP-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

LeBron James, trostruki NBA prvak i četverostruki osvajač MVP nagrade, poludio je nakon što je doslovno ponižen u izboru za najkorisnijeg igrača NBA lige ove sezone. On je u izboru dobio svega 16 od 101 prvih glasova, te je uvjerljivo poražen u utrci protiv Giannisa Antetokounmpa koji je dobio preostalih 85 prvih glasova.

Njegovi LA Lakersi su poveli u finalu Zapada protiv Denver Nuggetsa, a nakon sjajne izvedbe Anthonyja Davisa i ostatka društva mnoge novinare je najviše zanimalo što LeBron misli o rezultatima glasovanja. Nije problem u tome što je izgubio, ali...

"Ras*izdilo me to. To je moj iskreni odgovor. Dobio sam svega 16 od 101 prvih glasova i to me najviše ras*izdilo. Ne kažem da pobjednik nije zaslužio MVP nagradu, ali ovo me ras*izdilo. Često sam puta završavao kao drugi u poretku u mojoj karijeri, bilo u prvenstvu ili izboru MVP-a. Nikada nisam došao u ligu s namjerom da budem MVP ili prvak već sam svaki dan samo želio napredovati sve više i više, a rezultati će s time doći. Ovo me ras*izdilo", kazao je LeBron James.

gol expired Bizaran završetak spektakularne UFC-ove večeri u kojoj smo vidjeli zastrašujući nokaut divider

Njegov prijatelj i suigrač Anthony Davis istog je mišljenja, kao i velika većina igrača i košarkaških analitičara.

Podsjetimo, MVP se bira na temelju regularnog dijela sezone, u kojem je Grk imao sjajne brojke (29.5 poena u prosjeku po susretu, 13.6 skokova i 5.6 asistencija), bolje od LeBrona, no kada je stiglo doigravanje Giannis se zagubio.

Poznato je da intezitet igre u regularnom dijelu sezone i doigravanju nemaju previše zajedničkih točaka, pogotovo za momčadi koje su uvjerljivo prve u svojim konferencijama, pa samim time ovaj izbor za MVP-a u tom periodu nema smisla.

"Ovdje se MVP bira prije početka sezone. LeBron je nenadomjestiv u našoj momčadi. Igrali smo protiv Denvera u LA-u bez njega i gubili smo 30 razlike. On je zaslužio tu nagradu", kazao je Davis.

gol expired Lakersi razbili Nuggetse i poveli u finalu Zapada: Djeluju nezaustavljivo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider