Košarka
SPORTOVI
Košarka
Užas!

Košarkašu Real Madrida poslali jezivu poruku nakon divljačkog starta: Svi su zaprepašteni

Guerschon Yabusele napravio je divljački prekršaj na utakmici Real Madrida i Partizana.

Guerschon Yabusele (Foto: Afp)

Ne prestaju reakcije na divljački potez Guerschona Yabuselea na utakmici Eurolige između Real Madrida i Partizana.

Sve je počelo nakon jednog čvrstog faula Sergija Llulla na Kevinu Punteru, zbog čega je došlo do naguravanja, a potom i tučnjave jer je Yabusele strašnim potezom zgrabio Dantea Exuma za vrat i bacio ga na parket.

"Način na koji ga je bacio, džudaškim potezom, to je za zatvor, životnu zabranu. Mogao je ozlijediti njegovu kralježnicu, teško ozlijediti njegovu glavu i završiti mu karijeru. Bilo je užasno, nikad to nisam vidio u svom životu", kazao je liječnik beogradskog sastava.

Mario Hezonja I Hrvat sudjelovao u incidentu koji obilazi svijet: Jedini igrač Reala kojeg navijači Partizana vole divider

To je zgrozilo, ali i žestoko razbjesnilo navijače beogradskog kluba, koji su poručili francuskom košarkašu da mu je bolje da ne dolazi u Beograd. Treća utakmica doigravanja igra se 2. svibnja u Štark areni, a tim povodom na Wikipediji je osvanula morbidna poruka, koja je sve zaprepastila.

"Guerschon Yabusele (rođen 17. prosinca 1992, umro 2. svibnja 2023. u Štark areni u Beogradu) je bio profesionalni francuski hrvač za Real Madrid..." napisao je nepoznati navijač i sve ostavio bez riječi.

Srećom, sve je brzo ispravljeno...

Guerschon Yabusele Guerschon Yabusele (Foto: Kurir.rs/Screenshot)

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider