Košarka
SPORTOVI
Košarka
Igrači se sukobili

VIDEO Opća makljaža u Madridu: Prekinuta utakmica Partizana i Reala, sijevale su šake

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja za Real Madrid je upisao 16 poena, tri skoka i dvije asistencije.

Partizan - Real Madrid (Foto: Afp)

Košarkaši Partizana pobijedili su s 95:80 momčad Real Madrida i poveli s 2:0 u četvrtfinalnu doigravanja u Euroligi, ali posljednje dvije minute i 16 sekundi dvoboja nisu odigrane zbog opće tučnjave košarkaša obiju momčadi.

Okršaj je započeo nakon jednog čvrstog faula Sergija Llulla na Kevinu Punteru, gdje je nastalo prvo naguravanje igrača koji su bili na terenu, a nakon jednog hrvačkog zahvata Realova igrača Guerschona Yabuselea u metež na parketu uključili su se igrači i ostale službene osobe sa strane jednog i drugog kluba.

Nakon višeminutnog pregledavanje snimke sudački trojac predvođen hrvatskim sucem Sretenom Radovićem donio je odluku da utakmica ne može biti nastavljena jer su prema pravilima svi igrači morali biti isključeni.

Do prekida je Partizan potpuno nadigrao Real. Momčad pod vodstvom Željka Obradovića vodila je tijekom cijele utakmice, a u 34. minuti prednost Partizana bila je +18 (89:71).

Dante Exum s 19 koševa bio je najbolji strijelac Partizana, a James Nunnally ubacio je 16. Strijelce Reala predvodili su Mario Hezonja i Rudy Fernandez s po 16 poena, a hrvatski reprezentativac imao je i tri skoka te dvije asistencije.

Na potezu je disciplinsko tijelo Eurolige, koje mora brzo donijeti odluke o kaznama jer je treća utakmica serije na rasporedu u utorak, 2. svibnja, kad će domaćin biti Partizan.

U drugoj utakmici večerašnjeg programa Monaco je na domaćem terenu svladao Maccabi iz Tel Aviva s 86:74 i izjednačio na 1:1 u pobjedama. Sljedeće dvije utakmice bit će odigrane u Izraelu 2. i 4. svibnja.

Tučnjavu košarkaša Partizana i Real Madrida možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider