Košarka
SPORTOVI
Košarka
BOŽIĆNI NBA PROGRAM

Knicki prekinuli niz od devet poraza protiv Bucksa, Brunson radio čuda na terenu

Košarkaši New York Knicksa otvorili su božićni NBA program pobjedom protiv Milwaukee Bucksa.

Jalen Brunson protiv Bucksa (Foto: Afp)

U prvom Božićnom NBA okršaju Jalen Brunson postigao je 38 koševa za domaće New York Knickse, koji su prekinuli niz od devet poraza protiv Milwaukee Bucksa pobjedom od 129:122.

Ova pobjeda bila je prva za Knickse protiv Bucksa od 5. studenoga 2021.

Julius Randle (24 poena, devet skokova) skoro je imao double-double učinak, dok je RJ Barrett ubacio 21 poen, a Immanuel Quickley 20 poena s klupe za Knickse, kojima su četiri igrača na Božić po drugi put postigla 20 i više poena, a prvi put nakon 1963.

Giannis Antetokounmpo (32 poena, 13 skokova) imao je double-double učinak kod Bucksa, čiji je niz od sedam pobjeda prekinut. Damian Lillard također je imao 32 poena, dok je Khris Middleton završio s 24 poena. Dvoznamenkasti su bili i Brook Lopez (14 poena) i Bobby Portis (12 poena).

Knicksi su se poboljšali na 24-32 u utakmicama na Božić, dok su Bucksi pali na 5-5 za taj praznik, kada se obično sastaju najbolji i najugledniji klubovi.

U Božićnom programu još igraju Denver Nuggets - Golden State Warriors, Los Angeles Lakers - Boston Celtics, Miami - Philadelphia 76ers i Phoenix Suns - Dallas Mavericks.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider