Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ljudina

Nurkić još jednom istaknuo svoj humanitarni rad, pa prozvao Elona Muska: ''On bi radije kupio Twitter nego pomogao gladnima''

Jusuf Nurkić dotakao se brojnih tema na press konferenciji uoči početka kampa u Portlandu.

Jusuf Nurkić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić poznat je po svom humanitarnom radu i sluhu kojeg ima prema najranjivijim članovima društva. 28-godišnji centar prokomentirao je situaciju u svijetu na press kofnerenciji uoči početka trening kampa Portland Trailblazersa.

Maryna Moroz UFC-ova Ukrajinka postala prva MMA borkinja na Playboyevoj "Duplerici" divider

"Žalosno mi je kada vidim što sve ljudi rade. Neću govoriti Elonu Musku što treba raditi, ali vidim da bi on radije kupio Twitter nego pokušao pomoći ljudima koji danas nemaju što jesti. Imamo djecu koja su bolesna i kojoj možemo pomoći, a ne činimo to", rekao je Nurkić.

gol expired Osijek otkrio ime novog sportskog direktora, odmah poručio: ''Kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati'' divider

Odmarao je u Ruandi gdje je pomogao lokalnoj djeci koliko je mogao.

"Živimo u teškom svijetu, bio sam u Ruandi tri dana, nisam nikad vidio toliko sretnih ljudi, toliko dječjih osmijeha, iako imaju toliko malo. Vidio sam dvije škole koje pohađa nekoliko tisuća djece, a nemaju cipele. Pogodilo me to, pokušao sam im kupiti cipele, knjige, sve što im je potrebno."


Bivši igrač Cedevite rado je viđen gost u Zadru u kojem je proveo jednu sezonu na posudbi, ali uvijek rado ističe da će se jednog dana vratiti u Donatov grad. Nurkić je ljetos produžio vjernost Trailblazersima na nove četiri godine, ugovor je vrijedan 70 milijuna dolara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider