Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon Bjelice

Osijek otkrio ime novog sportskog direktora, odmah poručio: ''Kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati''

Ivica Kulešević je novi sportski direktor NK Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Staro lice, nova uloga, Ivica Kulešević je dobio povjerenje uprave NK Osijeka i ovaj put će izvršavati dužnost sportskog direktora. Kulešević je dugogodišnji vojnik kluba s Drave, radi se o bivšem igraču, treneru i voditelju škole nogometa koji je u posljednje dvije godine obnašao funkciju pomoćnika sportskog direktora.

Lionel Messi VIDEO Mladi vratar Inter Miamija dobio Messijev autogram na tijelo pa ga pretvorio u tetovažu divider

''Hvala predsjedniku Sakalju i Upravi na povjerenju koje mi je ukazano. Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati. Vjerujem da ću svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom to povjerenje opravdati i da ćemo svi zajedno biti uspješni u periodu koji je ispred nas'', rekao je Kulešević.

gol expired Vlada RH usvojila Nacrt prijedloga zakona o sportu: Novčane naknade i kategorizacija sportaša neki su od noviteta divider

Ferenc Sakalj vjeruje u Kuleševića i smatra da je on prava osoba za posao nakon sapunice s Nenadom Bjelicom.

''Imam maksimalno povjerenje u Ivicu Kuleševića da će u novoj ulozi na najbolji mogući način provoditi sportsku strategiju Kluba. Riječ je o iskusnom sportskom djelatniku koji je u NK Osijek prošao brojne uloge, a budući da je posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora dobro je upoznat sa svim detaljima koji se tiču njegovog posla i smjera kojim želimo ići'', rekao je predsjednik Sakalj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider