FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
LIJEPA I OPASNA

UFC-ova Ukrajinka postala prva MMA borkinja na Playboyevoj "Duplerici"

Maryna Moroz postala je prva MMA borkinja kojoj je kultni časopis pružio ovu čast.

Maryna Moroz (Foto: Instagram)

Devet borbi unutar UFC-ovog Octagona do sada je odradila Maryna Moroz, a mogli smo je gledati i 2016. godine u Zagrebu, kad je na Fight Nightu u Areni bila bolja od Cristine Stanciu

Ukupno je slavila u šest od tih devet borbi, uključujući posljednje tri, čime je njen profesionalni omjer 11-3. No, posljednjih godina puno je više truda uložila u drugi posao, zbog čega se u posljednje dvije i pol godine borila tek jednom.

Octagon zamijenila Onlyfansom

Maryna je postala vjerojatno vodeća MMA borkinja na platformi Onlyfans, odnosno odlučila je naplatiti svoj atraktivan izgled. Sad je u tome otišla korak dalje, nakon što je došla ponuda za Playboyev Centerfold.

Iako je prijevod tog izraza duplerica, odnosno tiče se inače najpopularnijeg mjesta unutar kultnog časopisa, ova duplerica nije to nego Playboyev novi online projekt. Zapravo se radi o platformi sličnoj Onlyfansu, no njen sadržaj diktira upravo Playboy.

Ona je to prihvatila te je tako postala prva MMA borkinja koja je to postigla. 

Maryninim angažmanom se naravno pohvalio i sam Centerfold, uz vrlo atraktivnu fotografiju, samo jednu od onih koje će na raspolaganju imati svi oni spremni to platiti.

U posljednje vrijeme 31-godišnja Maryna je više puta otkrila kako putem svog drugog zanimanja zaradi puno više nego kao borkinja, no da nema namjeru napustiti sport koji je njena velika ljubav.

Ipak, smanjen broj nastupa nam jako dobro govori u prilog tome da za ozbiljan trening baš i nema vremena. Što je velika šteta, ako se vodimo time da je trenutno u jako dobrom pobjedničkom nizu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider