Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sasvim iskreno

Izbornik čestitao Slovencima: "Sve je bilo gotovo u prvoj četvrtini. Ima samo jedna dobra stvar"

Damir Mulaomerović čestitao je Sloveniji na pobjedi protiv Hrvatske u kvalifikacijama za SP.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je nastradala u petom kolu skupine C kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. Slovenija, predvođena tandemom Luka Dončić - Goran Dragić, slavila je rezultatom 97:69.

Nakon utakmice pred novinare je izišao izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Damir Mulaomerović:

"Čestitam Sloveniji, bila je ovo odlična predstava i prava košarkaška atmosfera. Nismo se uspjeli nositi s pritiskom. Utakmica je bila gotova u prvoj četvrtini", rekao je izbornik pa dodao:

Hrvatska ima još jednu šansu

"Oni imaju Dončića i Dragića, ali i ostale igrače, nismo mogli braniti sve. Bili smo dosta tromi. Defenzivno nismo bili dobri. Moramo ovo zaboraviti ovo što prije".

Srećom, već u nedjelju hrvatski košarkaši mogu isprati gorak okus pobjedom protiv Finske u posljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rijeci.

gol expired Hrvatska razbijena u Ljubljani, ali nije sve izgubljeno: Evo što joj treba u zadnjem kolu divider

 

"Jedina dobra stvar je ta što, ako dobijemo Finsku, idemo dalje. Finska je dobila Švedsku, to je bilo jedino dobro. Moramo se dignuti, igrat ćemo pred svojom publikom, moramo pobijediti", kazao je Mulaomerović pa nahvalio slovenske košarkaše, posebno Dončića i Dragića.

Hezonja najbolji u hrvatskim redovima

Večeras je Mario Hezonja bio najbolji hrvatski košarkaš na terenu, ubacio je 22 poena:

"Nakon ovakvih utakmica može napisati knjigu ili jednostavno ne komentirati. Čestitam Sloveniji, nismo bili na razini da ih pobijedimo, ali bit ćemo uskoro", rekao je Hezonja pa čestitao Goranu Dragiću koji se večeras oprostio od slovenskog dresa.

Luka Dončić Slovenski mediji: "Show u Ljubljani. Hrvati nisu mogli disati. Potukli smo ih do nogu" divider

Posljednju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. Hrvatska igra protiv Finske u nedjelju, 3. srpnja od 20 sati u Rijeci.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider