Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ne znaju što će s njim

VIDEO NBA zvijezda umislila da je gangster: Razigravač Memphisa opet maše pištoljem, klub poludio

Zvijezda Memphis Grizzliesa Ja Morant suspendiran je zbog novog skandala, opet je mahao pištoljem na Instagram videu.

Ja Morant (Foto: Afp)

Ja Morant opet se našao u centru pozornosti američkih medija, da stvar bude bolja, opet se radi o mahanju pištoljem i snimanju na društvenim mrežama.

Mladi 23-godišnji razigravač Memphis Grizzliesa prije nešto više od dva mjeseca objavio je video iz noćnog kluba na svom Instagram profilu na kojemu se jasno vidjelo da maše pištoljem te da je okružen s damama sumnjivog morala.

Myla Hill VIDEO Pogledajte kako je kći slavnog NBA košarkaša Granta Hilla brutalno ugušila suparnicu u MMA borbi divider

Morant je tijekom ožujka propustio šest utakmica zbog navedenog incidenta i morao se odazvati na poziv predsjednika NBA lige Adama Silvera koji ga je uputio na svojevrsni tečaj rehabilitacije. Morant se pokajao, javno je poslao ispriku NBA-u, svom sponzoru Nikeu i ugasio je profile na društvenim mrežama.

Skupo ga je koštao noćni provod

Nestašluk je koštao Moranta 40 milijuna dolara, odnosno da je odabran u jednu od tri All-NBA momčadi njegov ugovor bi skočio s 193 milijuna dolara na 233. Odigrao je sjajnu sezonu s prosjecima od 26 poena, osam asistencija i šest skokova po susretu, ali njegovo ponašanje van terena bacilo je ljagu na predstave na parketu.

Josha Vagnoman VIDEO Pogledajte promašaj godine u Bundesligi: Kako je ovo uopće moguće promašiti? divider

Umjesto da Morant malo stane na loptu, on je nastavio sa svojim ponašanjem koje ga je dovelo u probleme. Jučer je opet uhvaćen s pištoljem na videu koji je uživo prikazivan na Instagramu.

Ubrzo su se javili i Memphis Grizzliesi koji su suspendirali Moranta i poručili da zasad nemaju komentara.

Pretukao maloljetnika, prijetio zaštitaru...

Prošlo ljeto u svom domu u gradu Eadsu u Tennesseeu pretukao 17-godišnjaka tijekom hakla, a na njegovo ponašanje potužio se i zaštitar iz tamošnjeg trgovačkog centra koji tvrdi kako su ga Morant i njegovi prijatelji naguravali.

U prvom je slučaju navodno tinejdžer pogodio Moranta loptom u glavu, mladić tvrdi kako je to bilo slučajno, a potom ga je Morant izudarao.

Dejan Lovren Lovren se ozlijedio u porazu Lyona, Majer igrao u visokoj pobjedi Rennesa, Tudorovi okrenuli utakmicu divider

U drugom slučaju se Morantova majka sukobila sa zaposlenikom trgovačkog centra, a zatim je nazvala Moranta koji se pojavio s devetoricom svojih prijatelja na parkiralištu koji su sasuli paljbu uvreda prema zaštitaru i fizički nasrnuli na njega.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider