Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hezonja solidan

Hezonja nemoćan protiv LeBrona, Miami pomeo Indianu

Zanimljiva večer u NBA ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Los Angeles Lakersa pobijedili su Portland sa 135-115 u četvrtoj utakmici prvog kruga NBA doigravanja i poveli su sa 3-1 u seriji na četiri pobjede, dok je Miami pobjedom 99-87 protiv Indiane postao treća momčad koja se plasirala u konferencijsko polufinale na Istoku.

LeBron James je sa 30 koševa, 10 asistencija i šest skokova predvodio Lakerse do treće uzastopne pobjede nad Portlandom za koji je Mario Hezonja postigao 11 poena (šut 4/6) uz šest skokova, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu odigravši 19:15 minuta. Najbolji kod Trail Blazersa bio je Jusuf Nurkić sa 20 koševa i 13 skokova.

gol expired Cibona pogođena koronavirusom: Klub objavio priopćenje divider

Lakerse jedna pobjeda dijeli od drugog kruga u kojem bi igrali protiv boljeg iz dvoboja Oklahoma City - Houston u kojem je Thunder pobjedom 117-114 u četvrtoj utakmici serije izjednačio na 2-2. Dennis Schroeder je za pobjednike ubacio 30 koševa, a Chris Paul 26. Kod Houstona je najbolji bio James Harden sa 32 poena i 15 asistencija.

gol expired Dan odluke u Milanu: Allegri čeka signal i sa sobom dovodi Mandžukića divider

Miami je do pobjede 99-87 nad Indianom i plasmana u konferencijsko polufinale predvodio Goran Dragić sa 23 koša, dok je Bam Adebayo uz 14 poena imao 19 skokova. Victor Oladipo je sa 25 koševa i osam skokova bio najbolji kod Pacersa.

Miami u konferencijskom polufinalu ide na pobjednika serije Milwaukee - Orlando u kojoj su Bucksi poveli sa 3-1 nakon što su u četvrtoj utakmici pobijedili Magic sa 121-106. Giannis Antetokounmpo je sa 31 košem, 15 skokova i osam asistencija bio najbolji igrač utakmice, a Orlando je predvodio Nikola Vučević sa 31 poenom, 11 skokova i sedam asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider