Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sad sigurno odlazi

Drama u NBA ligi, Harden žestoko opleo po čelniku Sixersa: ''On je lažov, ne želim biti u klubu gdje je on''

James Harden žestoko je napao generalnog menadžera Philadelphije.

James Harden (Foto: Afp)

James Harden zatražio je trade nakon završetka prošle sezone, nije išlo s Joelom Embiidom, Sixersi su opet zapeli u play-offu Boston je bio bolji u sedam utakmica polufinala Istočne konferencije.

Jučer je došla vijest da Sixersi neće tržiti Hardena, već da će bit dio momčadi u pripremama te da ga žele zadržati još jednu godinu kako bi pokušali osvojiti titulu.

33-godišnjak je došao u Sixerse na nagovor svog prijatelja Daryla Moreyja s kojim je surađivao u Houston Rocketsima, ali izgleda da je prijateljstvo puklo.

Navijači PAOK-a UEFA upozorila PAOK uoči utakmice s Hajdukom, i najmanji navijački izgred bit će žestoko kažnjen divider

''Morey je lažljivac i više neću biti član organizacije čiji je on član. Ponovit ću. Daryl Morey je lažljivac i više neću biti član organizacije čiji je on član'', rekao je Harden jasno i glasno o generalnom menadžeru Sixersa.

Harden je prošle sezone pristao na smanjenje ugovora s 47 milijuna dolara na 33 milijuna, a Morey mu je obećao da će mu ovo ljeto ponuditi poboljšani ugovor, ali očito ga je prevario.

gol expired Hrvatski tenisači spremni za spektakl u Splitu: Izbornik Martić objavio popis igrača divider

Bek šutera se ovo ljeto povezivalo s Los Angeles Clippersima našeg Ivice Zupca, a sada je jasno da će Sixersi morati pronaći novu destinaciju za nekadašnjeg MVP-a lige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider