Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''PROTIVNICI KAŽU - NAJBOLJI''

VIDEO Pričamo li premalo o Marku Livaji? U nedjelju stigao do nestvarne brojke

Marko Livaja bio je jedna od tema podcasta Utakmicu po utakmicu.

Kao i svakog ponedjeljka nakon odigranog kola SuperSport HNL-a, na gol-hr-u od 21 sat možete pogledati podcast Utakmicu po utakmicu.

Tema je bilo pregršt unatoč samo tri odigrane utakmice ovog vikenda. Pričalo se o izgredima u Ateni, ali i o nogometu i onom što nas čeka ovaj tjedan te onom što se dogodilo ovog vikenda.

Jedna od tema bio je i Marko Livaja koji je unatoč promašenom 11-ercu zabio dva sjajna pogotka s kojima je stigao do nestvarne brojke od čak 100 sudjelovanja u golovima (gol ili asistencija) otkad je stigao u Hajduk.

''Nakon 104 odigrane utakmice za Hajduk ima 63 gola i 37 asistencija. Deveti put za Hajduk je zabio ''doppiettu''. Ima tri hat-tricka, dva u ligi i jedan u Kupu. Nedostajao je taj treći gol da ga zabije na domaćem terenu, jer je sva tri dosad zabio u gostima'', rekao je Igor Ćurković te dodao:

''Da je zabio taj treći gol to bi bila neka najveća nagrada za njega. Pred punim stadionom da ga publika isprati pljeskom.

Često podcjenjujemo koliko je dominantan i koliko malo pričamo o igraču koji je zadnje dvije godine najbolji igrač HNL-a, što i njegovi protivnici na terenu sami potvrđuju'', zaključio je Ćurković.

''Pa glasaju za njega, to je jedina verifikacija. Livaja više nije vijest, nije mi ni vijest da je pun Poljud. Bila bi mi vijest da bude devet tisuća ljudi'', nadovezao se Ivan Ljubić.

U isječku na vrhu članka pogledajte ovu raspravu o Livaji, a cijeli podcast Utakmicu po utakmicu gledajte večeras na gol.hr-u od 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider