Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sjećanje na stara vremena

Košarkaški velikani otkrili kako bi izgledao povratak na teren koji je obilježio njihove karijere

Košarkaški fanatici voljeli bi, vjerujemo, ponovno vidjeti sjajne sportske poteze ovih košarkaških legendi. Dino Rađa, Bogdan Tanjević, Radoslav Nesterović i Saša Đorđević iz jednog su se razloga ponovno okupili na istom mjestu, a tamo su nam otkrili kako bi zapravo izgledao povratak na teren koji je obilježio njihove karijere.

Galerija Dino Rađa i Aleksandar Đorđević, dugogodišnji prijatelji i suigrači, prisjetili su se zajedničkih uspomena U pauzama snimanja košarkaške legende uživale su u Laškom Snimanje reklame za novu kampanju Laško piva +2 Snimanje reklame za novu kampanju Laško piva

 

Sve košarkaške legende na pitanje o ponovnom okupljanju na košarkaškom terenu reagiraju isto – s osmijehom i sjetom na stare dane. Iako svoje iskustvo i znanje i danas prenose mlađim naraštajima Dino Rađa, Bogdan Tanjević, Radoslav Nesterović i Saša Đorđević složno govore kako šanse za igru danas više ne postoje.

Dino Rađa, osvajač dvije olimpijske medalje, svjetski prvak, višestruki klupski prvak Europe te uspješan NBA igrač, kroz smijeh opisuje situaciju ponovnog vraćanja u igru. Trofejni trener Bogdan Tanjević, slaže se s Rađom i naglašava kako je došlo vrijeme za mlađe naraštaje.

"Kako bi izgledalo? Otprilike ovako – tri slomljena meniskusa, tri ahilove, i leđa kod jednoga i jedan u bolnici. Teško je to zamisliti danas. Vrijeme je za mlade. Naše je vrijeme prošlo i vrijeme je za neke nove klince".

Izbornik srpske košarkaške reprezentacije i jedan od najboljih organizatora igre u Europi Saša Dorđević i glavni tajnik Košarkaškog saveza Slovenije i nekadašnji vrhunski košarkaš koji je igrao u Europi, SAD-u i Sloveniji Radoslav Nesterović složili su se sa svojim kolegom i izjavili kako košarkašku utakmicu mogu zaigrati samo na igraćim konzolama.

"Ja bih uzeo ovaj lijevi joystick, ti desni i konzolu i to bi bila jedna dobra interesantna utakmica, nekih 20-ak minuta uz televizor i uz pivo Laško".

Upravo je Laško pivo razlog zbog kojeg su se košarkaške legende okupile. Odradili su snimanje reklame za novu kampanju, a svi su se složili kako je ovaj susret pobudio sjećanja iz nekih starih vremena.

U ovoj kampanji četiri legende prisjećat će se svojih legendarnih trenutaka i napornog rada koji su uložili kako bi postigli svoje brojne uspjehe i naučiti mlade nade kako da izgrade karakter i postanu legende. Dugogodišnji prijatelji na snimanju su spojili ugodno s korisnim i uživali u stvaranju zajedničkog projekta.

Velike legende komentirale su i mladu nadu košarke Luku Dončića.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider