Košarka
SPORTOVI
Košarka
Legende znaju

Velika košarkaška imena komentirala Luku Dončića: "Samo mu je nebo limit"

O sjajnim potezima mladog košarkaša ovih dana bruji cijeli svijet. Luka Dončić dobiva same pohvale, a kad one dolaze iz usta onih koji su zauvijek obilježili svjetski vrh košarke znače zaista mnogo. Evo što su o nadi najjače košarkaške lige svijeta rekli Dino Rađa, Bogdan Tanjević, Radoslav Nesterović i Saša Đorđević.

Galerija Dino Rađa, Bogdan Tanjević, Radoslav Nesterović i Saša Đorđević Dino Rađa, Bogdan Tanjević, Radoslav Nesterović i Saša Đorđević Snimanje reklame za novu kampanju Laško piva

Luka Dončić je na početku svoje karijere i nastavi li s upornim radom i zalaganjem ‘'samo mu je nebo limit’', rekao je Radoslav Nesterović, slovenska košarkaška legenda.

"Slovenija napokon ima nekog igrača koji može napuniti dvoranu i riješiti utakmicu i nadam se da je on svijetla točka. Ne mora se čekati godinu, dvije, tri da uspije u NBA-u nego može direkt na teren kao ravnopravan igrač".

Za Bogdana Tanjevića, Luka Dončić je košarkaš koji je trenutačno pokupio sve simpatije, međutim legendarni košarkaški stručnjak ističe i druge mlade igrače. Zubac, Jokić, Šarić i Bogdanović također spadaju u skupinu talentiranih asova s ovih prostora.

Bistrina, inteligencija, ali i atletske predispozicije su kvalitete koje prate brojne igrače s ovih prostora. Za Dina Rađu nema sumnje, dobri sportaši izlaze kao na traci, a kaže i kako je uvjeren da će tako biti i u budućnosti. 

Saša Đorđević, izbornik srpske reprezentacije koji prati mlade igrače diljem svijeta ističe Luku Dončića kao dokaz da se i izvan Amerike igra vrhunska košarka.

Povod za okupljanje ovih velikih košarkaških imena na istom mjestu u isto vrijeme je snimanje reklame za novu kampanju Laško piva.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider